Vivaco Tělové mléko levandule BT Premium 250 ml

Bohatá hedvábná textura tělového mléka s vůní levandule se rychle vstřebává do …

Zobrazit více

Bohatá hedvábná textura tělového mléka s vůní levandule se rychle vstřebává do pokožky a zanechává ji dokonale hydratovanou, vláčnou a nádherně provoněnou.

Můžete mít v pátek 17. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v pondělí 20. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pátek 17. 5. od 13:00
109 Kč
Cena za 10 ml: 4,36 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Zvláčňující tělové mléko s levandulovým olejem se lehce vstřebává, nezanechává pocit mastnoty. Díky obsahu levandulového oleje pokožku zklidňuje, zvláční a příjemně provoní. Ideální ke každodennímu použití.

O oleji

Levandulový olej má širokou škálu uplatnění. Je znám především pro své zklidňující a regenerační účinky. Báječně uvolňuje nejen pokožku, ale i svalové napětí těla i mysli, zlepšuje prokrvení pokožky, působí proti depresím a špatné náladě. Využívá se rovněž k ošetření popálenin, plísní a ekzémů. Je ideální k regeneraci přecitlivělé a namáhané pokožky, omezuje riziko jejího popraskání. Kosmetika s levandulovým olejem dodá pocit hebkosti a pružnosti, nádherně pokožku provoní. Levandule má silné relaxační a zklidňující účinky, působí proti depresi a špatné náladě.

Použití

Mléko aplikujte každé ráno a večer na pokožku celého těla.

Složení

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Panthenol, Tocopheryl, Acetate, Ceteareth-20, PEG-40 Hydrogenated Castro Oil, Carbomer, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfume, Hydrolyzed Elastin, Soluble Collagen, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Citric Acid.

Zkuste také ostatní výrobky značky Vivaco, které uvidíte v kategoriích Kosmetika, Tělová kosmetika a Tělová mléka. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Tělová mléka.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8595635207655
ZnačkaVivaco
Produktová řadaVivaco Body Tip
Velikost balení250 ml
Forma  Mléko
Pro  Pro dospělé
Vlastnosti  Hydratační
Typy pleti  Všechny typy pleti
Péče o pleť  Celodenní
Originální název91102 - Body Tip PREMIUM Tělové mléko levandule 250ml