Attends vložky Soft3 ExtraPlus 10 ks

Ochranná pomůcka pro lehký stupeň úniku moči z měkké netkané textílie.

Ochranná pomůcka pro lehký stupeň úniku moči z měkké netkané textílie.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Popis:

Vložky Attends Soft mají bezpečné, velmi účinné savé jádro, díky kterému se vlhkost rychle vstřebává a je odvedena z povrchu dovnitř savého jádra, kde se uzamkne.

Nové vložky Attends Soft 3 Extra samostatně balené jsou tenké, diskrétní, měkké a pohodlné. Jsou anatomicky tvarované, perfektně a pohodlně sedí. Absorpční kapacita vložky je 599g. Mají velmi účinné savé jádro, které zajišťuje sucho, dlouhotrvající bezpečí a zároveň poskytuje ochranu proti zápachu. Jsou prodyšné a přátelské k pokožce. Poskytují uživateli lepší komfort. Lepicí pásky zabraňují riziku posunutí. Vložky jsou jednotlivě balené pro ještě větší hygienu, zvláště když jste mimo domov.

Produkty pro lehkou inkontinenci jsou navrženy tak, aby Vám zajistili maximální ochranu při úniku několika kapek až po malé množství moči, např. při smíchu, kýchnutí, zdvíhání břemene nebo pří běhání. Charakteristika vložek Attends Soft: Ochrana proti zápachu Attend Odour Protection uzamkne tekutinu uvnitř jádra a zabrání tak unikání nepříjemného zápachu. Individuálně balené produkty zajišťují praktické a hygienické použití. Prodyšný materiál na spodní straně produktu umožňuje pokožce dýchat.

Vyzkoušejte také další produkty značky Attends, které uvidíte v kategoriích Inkontinenční vložky, Zdravotnické potřeby a Inkontinence. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Inkontinenční vložky.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Z hygienických důvodů zboží nelze vrátit, a to ani ve lhůtě 14 dnů od zakoupení.
EAN7332152204665
ZnačkaAttends
Velikost balení10 ks
Na co je  Na inkontinenci
Pro  Pro dospělé
Režim výdeje  Volně prodejné zdravotnické prostředky
Velikost  S
Stupeň inkontinence  Lehká
Originální názevAttends vložky Soft3 ExtraPlus 10 205112