BABY NOVA Antikolik.savička silik. č.2 čaj 13210

Silikonová savička na čaj, která je vybavena antikolikovým ventilem, takže …

Zobrazit více

Silikonová savička na čaj, která je vybavena antikolikovým ventilem, takže zabraňuje polykání vzduchu.

Tento produkt není momentálně dostupný.
Nelze platit benefitními body
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Velikost savičky je vhodná pro děti od 3. do 24. měsíce věku. Určeno na kojenecké lahve Baby-Nova.

Antikoliková savička savička se širokým krkem, sací dudlíky (savičky) pro lahve Baby-Nova (150ml a 300ml). Vyrábějí se ve dvou velikostech, velikost 1 pro děti do přibližně 3 měsíců a velikost 2 pro děti, které už používají láhev.

Ventil, který je na savičce se stará o vyrovnání tlaku během pití, snižuje tak u kojence nebezpečí koliky. Z hygienických a bezpečnostních důvodů savičku vyměňte po dvouměsíčním užívání.

Tento výrobek odpovídá euronormě EN 14350. Ventil u savičky se stará o vyrovnávání tlaku v láhvi a redukuje vdechování vzduchu při pití z lahve. Kroužek šroubení pevně utáhněte, ale zase ne tolik, aby se ventil u savičky nějakým způsobem zkroutil. Občas proveďte ruční tahový test, dudlík se po natažení musí vrátit zpět do původní polohy.

Po použití co nejdříve vyčistěte od zbytků potravy pod tekoucí vodou a následně sterilizujte. Lze provést i krátké převaření cca 30 sec. nebo sterilizaci ve sterilizátoru. Používejte vodní páru, žádné chemikálie.

Pravidelně kontrolujte stav savičky a v případě poškození, opotřebování či popraskání ji vyměňte za novou. Nenechávejte dítě, aby savičku delší dobu jen tak cumlalo, neboť tím si může zbytečně způsobit zubní kazy. Nápoje pro děti obsahují cukr.

Mléko nebo tekutá strava musí pomalu kapat ze savičky, aby se miminko nezakuckalo. Proto zvolte vždy správnou velikost jak pro čaj, mléko nebo kaši. Teplota nápoje, či stravy by neměla přesáhnout 38°C. Obsah lahviček můžete ohřívat v mikrovlnné troubě, avšak bez savičky. Před podáním rozhodně zkontrolujte teplotu obsahu!

Před prvním použitím savičku vyvařte po dobu několika minut, dbejte přitom aby se použilo dostatečné množství vody. Zkontrolujte savičku jestli není poškozená, lepkavá. Není vhodná do mikrovlně trouby ani do myčky.

Složeni
Je vyrobena z kvalitního silikonu.

Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Savičky a hubičky.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Z hygienických důvodů zboží nelze vrátit, a to ani ve lhůtě 14 dnů od zakoupení.
EAN4001071132108
Pro  Pro kojence
Originální názevBABY NOVA Antikolik.savička silik. č.2 čaj 13210