BABY NOVA savička latex tvar.čaj č.2 2ks 16301

BABY NOVA savička latex tvarovaná na Čaj. Latexové savičky jsou navrženy tak, …

Zobrazit více

BABY NOVA savička latex tvarovaná na Čaj. Latexové savičky jsou navrženy tak, aby svým tvarem a funkcí připomínaly maminčin prs.

Tento produkt není momentálně dostupný.
Nelze platit benefitními body
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Silikonové savičky jsou vyrobeny z kvalitního měkkého silikonu. Jemný povrch je podobný kůži maminky a stimuluje sací činnost miminka. Rýhy na savičce zabraňují deformaci během krmení. Tvary saviček podporují přirozené otevření pusinky miminka. Savičky se rozdělují na tyto typy: TYP S: čaj TYP M: mléko TYP L: kaše

Dezinfikujte dudlíky (savičky) před jejích prvním použití 5 minut ve vroucí vodě.

Před každým dalším použitím je pak proplachujte pod tekoucí teplou vodou s použitím přípravku na nádobí. Dudlík pravidelně také vyvařujte (max.3min), ovšem k tomu nepoužívejte parní hrnec nebo mikrovlnou troubu. Zbytek tekutiny z dudlíku vymačkejte. Dávejte přitom dobrý pozor na dostatečné množstí vody v hrnci, předejdete tím poškození materiáloů. Nečistěte v myčce na nádobí. Použité čistící prostředky v ní můžouvést k poškození materiálů.

Používejte výrobek pouze za přítomností dospělých osob. Nikdy nepoužívejte před spaním a k uklidnění Vašeho dítěte!!! Při dlouhodobějším používání se může objevit zubní kaz!! Před každým krmením překontroloujte teplotu obsahu láhve.

Příslušenství, které zrovna nepožíváte skladujte mimo dosah dětí. Malé části, např. dudlík na flašku, těsnící kroužek by mohlo Vaše dítě spolknout popřípadě se jim udusit. Nevystavujte dudlík (savičku) přímému slunci, teplu a delšímu působení desinfekčních prostředků, které by mohli vést k poškození materiálů. Při prvních náznacích poškození či opotřebení savičku prosím vyhodte. Prasklinky, změny tvaru a další různá poškození můžou vést k jejích spolknutí a následnému udušení!

Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Savičky a hubičky.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Z hygienických důvodů zboží nelze vrátit, a to ani ve lhůtě 14 dnů od zakoupení.
EAN4001071163010
Pro  Pro děti  Pro kojence
Originální názevBABY NOVA savička latex tvar.čaj č.2 2ks 16301