Eucerin DermatoCLEAN Čistící pleťová voda 200 ml

Velmi účinný, ale jemný čisticí komplex pleť jemně dočišťuje a tonizuje. …

Zobrazit více

Velmi účinný, ale jemný čisticí komplex pleť jemně dočišťuje a tonizuje. Přírodně identické hydratační složky ji navíc okamžitě hydratují. Bez alkoholu, barviv a parfemace. Vhodná pro všechny typy pleti.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

4.8
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotilo 5 zákazníků
Napsat hodnocení
5
4x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x

Eucerin Čistící pleťová voda DermatoCLEAN je jemná pleťová voda bez alkoholu, která osvěžuje pleť a umožňuje jí volně dýchat. Jemně odstraňuje zbytky čistícího výrobku a zanechává pleť čistou, zklidněnou a viditelně hebkou. Pleť je díky němu lépe připravena na regeneraci. Vhodná pro všechny typy pleti. Přípravek je charakteristický svou dobrou kožní snášenlivostí.

Dávkování a způsob užití

Naneste vodu na odličovací tampon a jemně otřete obličej, krk a dekolt. Tak pleť připravíte, aby mohla vstřebat maximum účinků následné péče.

Pro co nejlepší výsledek čistěte pleť každé ráno a večer Eucerin Čisticím pleťovým gelem DermatoCLEAN nebo Eucerin Čisticím pleťovým mlékem DermatoCLEAN. Dále naneste Eucerin Čisticí pleťovou vodu DermatoCLEAN na odličovací tampon. Na závěr použijte pečující přípravek, který odpovídá Vašemu typu pleti a jejím potřebám.

Složení

Výrobek obsahuje APG komplex, což je účinný, přesto extra šetrný čisticí komplex. Dále Gluco-glycerol, což je přírodně identická hydratační aktivní látka. A kyselinu hyaluronovou, která má vysokou schopnost vázat vlhkost.

Zkuste také další výrobky značky Eucerin, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Čištění pleti a Dermokosmetika. Výrobek hodnotilo 5 zákazníků a 100 % ho doporučuje. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Čištění pleti.

EAN4005808583508
ZnačkaEucerin
Produktová řadaEucerin DermatoClean
Velikost balení200 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Voda
Pro  Pro dospělé
Vlastnosti  Bez parfemace  Bez barviv  Bez alkoholu  Sensitive
Originální názevEUCERIN DermatoCLEAN Čistící pleť.voda 200ml