Eucerin SUN 1+1 Gel alerg.SPF50+ +po op.63850 150 ml

Akce
Akce: 2+1 ZDARMA
Při nákupu 3 produktů značky Eucerin získáte nejlevnější z nich ZDARMA.

Eucerin Ochranný krémový gel na opalování proti sluneční alergii SPF 50 je …

Zobrazit více

Eucerin Ochranný krémový gel na opalování proti sluneční alergii SPF 50 je určen speciálně pro pokožku se sklonem ke sluneční alergii. V akčním balení s Eucerin Regeneračním gelem po opalování proti sluneční alergii.

Akce
Akce: 2+1 ZDARMA
Při nákupu 3 produktů značky Eucerin získáte nejlevnější z nich ZDARMA.
Tento produkt není momentálně dostupný.
2+1 ZDARMA 2+1 ZDARMA

V posledních letech významně roste výskyt slunečních alergií, proto laboratoře Eucerin ve spolupráci s předními dermatology vyvinuly přípravky na opalování i po opalování, které nejen chrání pokožku před spálením a předčasným stárnutím, ale zajišťují také dokonalou ochranu pokožky před vznikem alergických reakcí na sluneční záření.

Zvýhodněný set obsahuje: ochranný krémový gel na opalování proti sluneční alergii SPF 50 150 ml a regenerační gel po opalování proti sluneční alergii 150 ml.

OCHRANNÝ KRÉMOVÝ GEL NA OPALOVÁNÍ PROTI SLUNEČNÍ ALERGII SPF 50 (SUN ALLERGY CREAM-GEL) 150 ML

Hlavní aktivní látky: unikátní systém biologické ochrany s rostlinným antioxidantem alpha-glucosyl-rutin (AGR) - chrání kožní buňky před působením volných radikálů, které jsou hlavními spouštěči slunečních alergií, vitamín E - aktivuje přirozené ochranné mechanismy v pokožce a umožňuje tak pobyt na slunci i osobám, které trpí sluneční alergií.

Výhody: vysoce účinné UVA/UVB filtry omezují riziko spálení pleti působením slunečního záření, bez parfemace, barviv a emulgátorů - minimalizuje riziko podráždění a vzniku alergií, chrání pokožku před vznikem slunečních alergií, voděodolný, studie potvrzují vynikající kožní snášenlivost i u citlivé pokožky a u pokožky alergické na sluneční záření, splňuje normy EU na UV ochranu, dermatologicky a klinicky testováno a schváleno.

Jak používat: aplikujte v dostatečném množství před sluněním. Aplikaci během dne opakujte, zejména v případě zvýšeného rizika pocení a rizika setření.
Upozornění: vyvarujte se nadměrného působení přímého poledního slunce! Chraňte se před slunečním zářením pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi!

REGENERAČNÍ GEL PO OPALOVÁNÍ PROTI SLUNEČNÍ ALERGII 150 ML

Lehký gel s chladivým efektem je ideální pro péči o citlivou pokožku po slunění. Zklidňuje a regeneruje pokožku po slunění (chladivý efekt). Omezuje vznik alergických reakcí. Bez barviv, parfemace a emulgátorů. Vynikající kožní snášenlivost klinicky prokázané i u pokožky se sklonem k alergiím.

Aktivní látky: složení s obsahem přírodního antioxidantu alpha-glucosyl-rutinu (AGR) omezuje riziko vzniku slunečních alergií, v kombinaci s vitaminem E neutralizuje volné radikály a aktivuje přirozené ochranné mechanismy v pokožce.

Účinky: příjemně ochlazuje a intenzivně regeneruje pokožku vystavenou slunečnímu záření, zklidňuje a regeneruje pokožku, chrání před vznikem slunečních alergií.

Jak používat:

Aplikujte na očištěnou pokožku těla po slunění.

V naší nabídce naleznete i další produkty z řady Sun.

Doporučujeme vyzkoušet i další výrobky značky Eucerin.

Zkuste také ostatní výrobky značky Eucerin, které jsou v kategoriích Kosmetika, Opalovací krémy SPF 30 a Opalování. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Gely po opalování.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN9005800252575
ZnačkaEucerin
Velikost balení150 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Gel
Pro  Pro dospělé
Na co je  Na alergii
Vlastnosti  Bez parfemace  Voděodolné
SPF – Ochranný sluneční faktor  SPF 50
Originální názevEUCERIN SUN 1+1 Gel alerg.SPF50+ +po op.63850