Eucerin SUN Gel proti sl.alergii SPF25 150ml

Krémový gel na opalování se střední UV ochranou pro citlivou pokožku a pokožku …

Zobrazit více

Krémový gel na opalování se střední UV ochranou pro citlivou pokožku a pokožku se sklonem ke sluneční alergii. Tento krémový gel na opalování s lehkou konzistencí chrání před slunečními alergiemi a poškozením pokožky v důsledku slunečního záření.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

  • Eucerin Ochranný krémový gel na opalování proti sluneční alergii SPF 25 je určen speciálně propokožku se sklonem ke sluneční alergii.
  • Jeho inovativní technologie poskytuje účinnou ochranu proti UV poškození a slunečním alergiím:
    Vysoce účinný, fotostabilní systém UVA/UVB filtrů s filtrem Tinosorb S poskytuje spolehlivou ochranu proti spálení pokožky.

Vysoce účinný antioxidant rostlinného původu alpha-glucosyl-rutin (AGR) společně s UVA ochranou posiluje vlastní ochranný systém pokožky proti volným radikálům, jež jsou nejdůležitějšími spouštěči slunečních alergií.

Většina slunečních alergií, jako např. polymorfní světelná erupce (PLE), je způsobena reakcí imunitního systému na oxidační stres, k němuž dochází, když UV záření (nejčastěji UVA) vyvolá tvorbu volných radikálů v kožních buňkách. Tyto imunitní reakce mohou způsobit zánět v podobě extrémně svědících puchýřů, pupínků nebo pustul.

Složení tohoto krémového gelu je nemastné, voděodolné. Neobsahuje emulgátory a parfemaci, a je vhodné pro velmi citlivou nebo fotosenzitivní pokožku.

KLINICKÉ STUDIE

Klinické studie prokázaly účinnost a kožní snášenlivost Eucerin Ochranného krémového gelu na opalování proti sluneční alergii SPF 25 u osob sesluneční alergií.

INGREDIENCE

Aqua, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Octocrylene, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Hydrogenated Coco-Glycerides, Diethylhexyl Butamido Triazone, Sodium Citrate,C18-36 Acid Triglyceride, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Glucosylrutin, Isoquercitrin,Ethylhexyl Methoxycinnamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum,Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky Eucerin, které uvidíte v kategoriích Dětská kosmetika a drogerie, Kosmetika a Matka a dítě. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Opalovací krémy pro děti.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN4005800066382
ZnačkaEucerin
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Gel
Pro  Pro děti  Pouze pro ženy  Pouze pro muže
Originální názevEUCERIN SUN Gel proti sl.alergii SPF25 150ml 63849