LOVI Hrníček nevylévací Hot & Cold 250ml 31202 250 ml

Nevylévací hrníček LOVI Hot & Cold s tvrdým pítkem je určen pro děti od 12 …

Zobrazit více

Nevylévací hrníček LOVI Hot & Cold s tvrdým pítkem je určen pro děti od 12 měsíců. Těsné spojení ventilu s pítkem zabraňuje vytékání tekutiny během doby kdy dítě z hrníčku nepije.

Tento produkt není momentálně dostupný.
Nelze platit benefitními body
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Nevylévací hrníček LOVI Hot & Cold s tvrdým pítkem je určen pro děti od 12 měsíců. Těsné spojení ventilu z pítkem zabraňuje vytékání tekutiny v době kdy dítě z hrníčku nepije. Nevylévací ventil umožňuje průtok tekutiny pouze tehdy, pokud dítě z hrníčku saje. Odnímatelné úchyty usnadňují dítěti držení hrníčku v malých ručičkách. Na hrníček můžete našroubovat nevylévací membránu hrníčku LOVI 360°. Protiskluzové dno zabraňuje klouzání hrníčku na desce stolu.

Objem 250ml. Hrníček neobsahuje BPA.

Návod k obsluze. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly hrníčku v teplé vodě přípravkem určeným dětem a důkladně vypláchněte horkou vodou. Nepoužívejte ostré čistící prostředky, mohou poškrábat povrch výrobku. Vždy se přesvědčte, že pítko a ventil jsou důkladně vyčištěny (používejte kartáček na čištění dudlíků). Neprotlačujte otvorem ve ventilu žádné předměty, protože ventil přestane těsnit. Nevyvařujte! Nepoužívejte v mikrovlné troubě. Neumývejte v myčce nádobí. Hrníček není určen k podávání horkých nebo sycených nápojů. Husté tekutiny a ovocné šťávy (např. s kousky ovoce) mohou pítko ucpat.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! Používejte pouze pod přímým dohledem dospělé osoby. Vždy zkontrolujte teplotu pokrmu podávaného dítěti. Nezapomeňte, že trvalé nebo dlouhodobé sání nápojů můžete způsobit vady zubní skloviny dítěte. Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za nový. Udržujte v čistotě. Nenechávejte hrníček na přímém slunci ani v blízkosti tepelného zdroje. Upozornění! Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte. Nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Všechny části hrníčku a víčko uchovávejte mimo dosah dítěte.

  • SeriTouch® využívá přírozené antibakteriální vlastnosti stříbra a umožňuje tak minimalizovat množství onemocnění, které způsobují mikroorganismy. Nezávislé laboratorní testy dokázaly, že SeriTouch® může redukovat až v 99,99% populací bakterií jako jsou E.coli a stafylokok zlatý v průběhu 24 hodin. SteriTouch® nenahrazuje standardní čistící procesy, ale zajišťuje zvýšenou ochranu mezi jednotlivým umýváním.

Antibakteriální ochrana SeriTouch® se nachází výhradně ve šroubovacím víčku s ventilem.

Hrníček je potištěn hygienicky nezávadnými barvami, které jsou bezpečné pro děti. Potisk však může podlehnout poškození vlivem dlouhodobého kontaktu s tuky.

Návod k obsluze:

Před každým použitím hrníček důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození výrobek dále nepoužívejte, vyměňte hrníček za nový.

Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte všechny rozmontované díly hrníčku (v nevylévacím hrníčku vyjměte z víčka ventil a důkladně ho vypláchněte) v teplé vodě a přelijte vařící vodou. Po použití hrníček i pítko opláchněte a důkladně umyjte v horké vodě. Nemyjte pítko ani hrníček v myčce nádobí – používané mycí a čistící prostředky mohou výrobek poškodit.

Nepoužívejte v mikrovlné troubě, nesterilizujte.

Tvrdá voda, ovocné šťávy nebo čaj mohou hrníček zabarvit nebo zanechat usazeniny, což však nemění jeho vlastnosti.

Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Dětské lahve s pítkem.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN5903407312026
Pro  Pro děti
Velikost balení250 ml
Věk>12 měs.
Vlastnosti  Bez BPA
Originální názevLOVI Hrníček nevylévací Hot & Cold 250ml 31202