Nivea Těl. mléko do sprchy med&mléko 250ml 89163

NIVEA Tělové mléko do sprchy med&mléko je určeno pro normální až suchou …

Zobrazit více

NIVEA Tělové mléko do sprchy med&mléko je určeno pro normální až suchou pokožku. Speciální složení s jedinečným medovým extraktem udržuje v pokožce vlhkost a chrání ji před vysušováním, pokožku zanechá přirozeně hydratovanou a jemně vonící.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Speciální složení Nivea tělového mléka do sprchy med & mléko s jedinečným medovým extraktem je určeno pro normální až suchou pokožku. Zanechá ji přirozeně hydratovanou a jemně vonící.

Med je známý antioxidant, který pomáhá v pokožce udržovat vlhkost a chrání ji před dehydratací. Výsledkem používání Nivea tělového mléka do sprchy med & mléko je přirozeně hydratovaná a jemně vonící pokožka. Jedinečná formule aktivovaná vodou dovolí mokré pokožce mléko lehce a okamžitě vstřebat. Po aplikaci je možné pokožku okamžitě opláchnout a poté se osušit a obléknout. Není potřeba použít běžné tělové mléko, pokožka již má veškerou péči. Uspoří Váš čas – není třeba čekat, až se vstřebá.

Použití: 1. Použijte svůj běžný sprchový gel a opláchněte. 2. Ještě ve sprše či vaně naneste Nivea tělové mléko do sprchy med & mléko na vlhkou pokožku mimo proud vody. 3. Po aplikaci opláchněte. 4. Osušte se a můžete se ihned obléci. Již není třeba použít běžné tělové mléko.

Nezanechává žádné stopy na ručníku.

Složky: Aqua, Cera Microcristalline, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Mel, Sine Adipe Lac, Maltodextrin, Tricalcium Phosphate, Sodium Carbomer, Sodium Acrylates/ C10-30 Alkyů Acrylate Crosspolymer, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Phenoxyethanol, Linalool, Benzyl Alcohol, Coumarin, Parfum.

Zkuste také další produkty značky Nivea, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Sprchové gely a Koupel. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Přírodní kosmetika.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN9005800231006
ZnačkaNivea
Pro  Pouze pro ženy  Pouze pro muže
Originální názevNIVEA Těl. mléko do sprchy med&mléko 250ml 89163