Pravidelná konzumace vlašských ořechů pomáhá při poruchách nervové soustavy, snižuje krevní tlak a srážlivost krve. Vlašské ořechy jsou kromě jiného pomocníkem, který snižuje riziko infarktu a mozkové mrtvice. Pozitivní vliv má konzumace vlašských ořechů také na činnost mozku a paměť. Vlašské ořechy se mohou jíst přímo nebo přidané do müsli i jogurtů. Častěji se ale využívají při pečené cukroví nebo dezertů.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení:
Jádra vlašských ořechů.
Skladování:
Skladujte v suchu a chladu v těsně uzavřeném obalu.
Výživové údaje na 100 g:
Energetocká hodnota | 2954 kJ/705 kcal |
Tuky | 65 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 6 g |
Sacharidy | 14 g |
- z toho cukry | 1,1 g |
Bílkoviny | 15 g |
Sůl | <0,03 g |
EAN | 85941820089370 |
Cesta podání | Perorálně - polyká se |
Pro | Pro děti, Pro dospělé |
Velikost balení | 500 g |
Alergeny | Mléko, Vejce |
Originální název | Allnature Vlašské ořechy 500 g |