Attends masážní gel ink.pac.200ml 202838

Hydro gel Attends obsahuje léčivý extrakt z japonských léčivých olejů a vysoce …

Zobrazit více

Hydro gel Attends obsahuje léčivý extrakt z japonských léčivých olejů a vysoce kvalitní složky, jako je kafr a mentol. Je pro pokožku osvěžující a zlepšuje její prokrvení.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Hydro gel Attends je speciálně určen pro masáže zátěžových partií pokožky. Používá se při masáži problematických partií, zad, aplikuje se na hrudník či spánky. Neaplikujte v blízkosti očí. Pomáhá v prevenci proti dekubitům.

Aplikujte dle potřeby vmasírováním do pokožky. Tuba 200ml.

Jako doplněk Attends nabízí celou řadu vysoce kvalitních produktů v péči o pokožku. Tyto výrobky jsou speciálně navrženy tak, aby poskytovaly dva stupně péče a ochrany pro citlivou pokožku: očistu a péči. Produkty určené pro očistu umožňují jemné očištění, produkty pro péči pak optimální ochranu. Pro ucelení sortimentu Attends také nabízí i další produkty, jako jsou jednorázové žínky a suché ubrousky. Kosmetické přípravky Attends jsou rozděleny do dvou řad: pro očistu pokožky a péči o pokožku. Produkty, které patří k očistě jsou označeny modře, zatímco produkty patricí k péči jsou označeny růžově. V řadě pro očistu pokožky najdete čisticí pěnu, vlhčené ubrousky, mycí emulzi a další pomůcky jako jednorázové mycí žínky a suché ubrousky. Po očištění je nutné pokožku plně chránit, k tomu máte k dispozici tělové mléko, hydro gel a ochranný krém. Kosmetiku najdete v praktických obalech v několika velikostech. Attends Vám poskytuje profesionální péči o pokožku, bez ohledu zda žijete doma nebo v zařízení.

Složení
Mátový olej, Menthol, Kafr

Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Tělové krémy na suchou pokožku.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN7332152202838
Pro  Pouze pro ženy  Pouze pro muže
Originální názevAttends masážní gel ink.pac.200ml 202838