Attends plena abs.7 201275 28 ks

Vložné pleny Contours 7 jsou určeny pro osoby se středním a těžkým stupněm …

Zobrazit více

Vložné pleny Contours 7 jsou určeny pro osoby se středním a těžkým stupněm inkontinence moči i stolice.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Mají příjemný a pohodlný povrch. Vlákna Ouick-Dry urychleně odvádí moč do savého jádra a vytváří tak výjimečný pocit sucha.

Vložné pleny Contours 7 jsou určeny pro osoby se středním a těžkým stupněm inkontinence močí i stolice. Mají příjemný a pohodlný povrch. Vlákna Quick-Dry urychleně odvádí moč do savého jádra a vytváří tak výjimečný pocit sucha. Postranní ochranné bariéry a systém Lock-in zajišťují dodatečnou ochranu proti úniku moče. Savé jádro plen Attends Contours je vybaveno systémem ochrany proti zápachu Odour Protection, který bezpečně uzavře zápach uvnitř pleny. Absorpční kapacita činí 1800g.

Vložné pleny Contours se používají výhradně v kombinaci s fixačními kalhotkami. Integrovaný indikátor vlhkosti bezpečně informuje o nutnosti výměny pomůcky.

Pokud není již žádná nebo jen velmi malá kontrola nad močovým měchýřem nebo funkcí střev, Attends nabízí řadu produktů pro těžkou inkontinenci.

Attends Contours 6 - 9 jsou anatomicky tvarované vložné pleny. Jsou určeny pro střední a těžký stupeň inkontinence. Pleny jsou příjemné a pohodlné pro nošení a pro zajištění vyšší diskrétnosti jsou vyráběny v bílé barvě. Vložné pleny Contours 6 - 9 nabízejí vysoký stupeň ochrany v jednotlivých stupních savosti. Jsou určeny k použití společně s fixačními kalhotkami Attends Stretch Fit nebo Attends StretchPant.

Vyzkoušejte také další výrobky značky Attends, které uvidíte v kategoriích Zdravotnické potřeby, Inkontinenční pleny a Inkontinence. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Inkontinenční pleny.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN7332152201268
ZnačkaAttends
Na co je  Na inkontinenci
Velikost balení28 ks
Pro  Pro dospělé
Režim výdeje  Volně prodejné zdravotnické prostředky
Stupeň inkontinence  Střední až těžká
Originální názevAttends plena abs.7 28ks 201275