Attends ubrousky hygienické 80ks 202883

Vlhčené ubrousky jsou speciálně určeny pro očistu intimních partií.

Vlhčené ubrousky jsou speciálně určeny pro očistu intimních partií.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Popis

Jsou velice jemné, přitom však pevné, vyrobené z netkaného textilu se stabilizovaným pH. 80ks v zásobníku. Praktické uzavírání zabraňující vysychání ubrousků.

Naše kůže je jedním z největších a nejsložitějších orgánů těla. Řídí tělesnou teplotu, chrání před vnějšími vlivy a pomáhá odstranit odpadní produkty a přebytečné tekutiny. Být inkontinentní znamená další negativní vliv na pokožku a je nutná zvláštní péče při hygieně. Čistící vlhčené ubrousky pro očistu intimních partií o rozměru 20 x 18 cm jsou jemné, ale pevné a umožňují očištění citlivé pokožky. Obsahují glycerin a aloe vera pro zachování elastičnosti pokožky. Praktické uzavírání zabraňující vysychání ubrousků.

Používejte přímo ze zásobníku. Nepoužívejte vodu.

Jako doplněk Attends nabízí celou řadu vysoce kvalitních produktů v péči o pokožku. Tyto výrobky jsou speciálně navrženy tak, aby poskytovaly dva stupně péče a ochrany pro citlivou pokožku: očistu a péči. Produkty určené pro očistu umožňují jemné očištění, produkty pro péči pak optimální ochranu. Pro ucelení sortimentu Attends také nabízí i další produkty, jako jsou jednorázové žínky a suché ubrousky. Kosmetické přípravky Attends jsou rozděleny do dvou řad: pro očistu pokožky a péči o pokožku. Produkty, které patří k očistě jsou označeny modře, zatímco produkty patricí k péči jsou označeny růžově. V řadě pro očistu pokožky najdete čisticí pěnu, vlhčené ubrousky, mycí emulzi a další pomůcky jako jednorázové mycí žínky a suché ubrousky. Po očištění je nutné pokožku plně chránit, k tomu máte k dispozici tělové mléko, hydro gel a ochranný krém. Kosmetiku najdete v praktických obalech v několika velikostech. Attends Vám poskytuje profesionální péči o pokožku, bez ohledu zda žijete doma nebo v zařízení.

Složení

Mastné kyseliny, aloe vera, glycerin

Zkuste také ostatní produkty značky Attends, které uvidíte v kategoriích Hygienické potřeby, Ubrousky a Drogerie. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Ubrousky.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN7332152202876
ZnačkaAttends
Pro  Pouze pro ženy
Originální názevAttends ubrousky hygienické 80ks 202883