Cutisorb absorpční krytí nesterilní 10x10cm 100 ks

CUTISORB NESTERILNÍ je absorpčni kompresní polštářek. Krytí je určeno pro …

Zobrazit více

CUTISORB NESTERILNÍ je absorpčni kompresní polštářek. Krytí je určeno pro středně až silně exudující rány. Ohraničený polštářek tvoří vrstvy savého netkaného materiálu. Je vyroben z polypropylenu.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Praktická je měkkost materiálu (chrání ránu proti tlaku). Cutisorb je nesterilní krytí pro středně až silně exudující rány. Ohraničený polštářek uzamkne exudát v několika vrstvách savého polypropylenového materiálu a zachová ránu suchou.

Cutisorb nesterilní je vhodný pro secernující rány, chronické nebo spontánně se hojící rány jako např. bércové vředy, proleženiny, vředy u syndromu diabetické nohy, ale i pooperační péči. Velkou předností materiálu je jeho měkkost - odolnost rány proti tlaku. Dále svou jemnou strukturou vyniká v bezbolestném snímání z rány.

Použití

Je určen ke krytí ran krátkodobému, několika-dennímu. Krycí materiál je vhodný pouze u středně až silně secernujících ran. Ránu je nutno ošetřovat pod lékařským dohledem. Je třeba rovněž dbát na to, aby velikost krytí byla dostatečná k fixaci na okolní pokožku. Nepoužívat v případě již otevřeného nebo poškozeného sterilního balení. Krytí nestříhejte. Krytí musí zůstat neporušeno. Nesmí se znovu sterilizovat.

Vyzkoušejte také další výrobky značky Cutisorb, které jsou v kategoriích Gázy a kompresy, Zdravotnické potřeby a Lékárničky a obvazy. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Gázy a kompresy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN4042809102758
ZnačkaCutisorb
Pro  Pro dospělé
Režim výdeje  Volně prodejné zdravotnické prostředky
Velikost balení100 ks
Originální názevCutisorb nester 10cmx10cm/100ks, 0976700