ETA Pekárna chleba Delicca II 7149 90030

Plně automatická domácí pekárna s 12 přednastavenými programy včetně výroby …

Zobrazit více

Plně automatická domácí pekárna s 12 přednastavenými programy včetně výroby jogurtu nebo džemu.

Můžete mít dnes  více info
Skladem 5+ks
V Pilulka Boxu již dnes od 13:00
Pilulka Expresem již dnes od 09:00
3 690 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Doprava zdarma Doprava zdarma
Nakupujte společně
ETA Pekárna chleba Delicca II 7149 90030
+ Concept RM7000 Kuchyňský planetární robot 1200W Element
10 880 Kč
ETA Pekárna chleba Delicca II 7149 90030
+ Walmark Vitamin A Max 32 tobolek
3 859 Kč
5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotili 3 zákazníci
Napsat hodnocení
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Plně automatická domácí pekárna o příkonu 850 W s 12 přednastavenými programy pro chléb, buchty, ale i výrobu jogurtu nebo džemu, se stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší domácnosti.

Upeč třeba chleba

Domácí pekárna ETA Delicca II je přebornicí v pečení domácího chleba, a to i v celozrnných či bezlepkových variantách. Přesně totiž ví, co chléb ke své dokonalosti potřebuje, aniž by přitom vyžadovala vaši neustálou asistenci. Příprava chleba v pekárně ETA Delicca II je plně automatická – zahrnuje předehřev, hnětení, odpočinek, dostatečné kynutí, kvalitní pečení a následné udržování teploty. To vše bez nutnosti vašeho zásahu.

Pokud však chcete mít všechno pod kontrolou, pekárna ETA Delicca II se vám ráda přizpůsobí. Stačí zvolit program VLASTNÍ, který umožňuje individuální nastavení jednotlivých fází přípravy chleba. Můžete si tak zvolit požadovanou velikost chleba (1 kg / 1,25 kg / 1,5 kg) a vybrat si ze 3 úrovní zbarvení kůrky. Praktickou funkcí je také odložený start, který vám umožní dokonalé načasování – čerstvý a křupavý chléb tak na vás může čekat po příchodu z práce nebo vám zpříjemnit hektická i víkendová rána.

I bez práce mohou být koláče

Domácí pekárna ETA Delicca II vám usnadní také přípravu těst, a tak přechytračí známé rčení, které bájné koláče bez práce nepřipouští. Kromě toho vám pomůže s přípravou marmelád a džemů, ale i jogurtů nebo sekané. S jedním přístrojem tak můžete podávat rovnou celou hostinu.

Manipulace s pekárnou i jednotlivými díly je snadná – pečicí forma je vybavena sklopným držadlem a díky antiadhezní povrchové úpravě se k ní těsto nepřipeče. Stačí ji pak jednoduše umýt a je připravena k dalšímu použití. S nastavením vám pomůže intuitivní dotykové ovládání a přehledný displej s veškerými informacemi o stavu přípravy. Pokud se však raději chcete přesvědčit na vlastní oči, jednoduše nakoukněte dovnitř přes skleněný průzor ve víku.

Německé ocenění

Domácí pekárna ETA Delicca II získala velmi dobré hodnocení v testování německého časopisu Haus & Garten Test. Mezi ostatními domácími pekárnami se umístila výborně a získala známku 1,3 - SEHR GUT.

Vyzkoušejte také další produkty značky ETA, které jsou v kategoriích Dárky pro rodiče a prarodiče, Akce a slevy a Elektro. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Domácí pekárny.

EAN8590393254613
ZnačkaETA
Originální názevDomácí pekárna ETA Delicca II 7149 90030