ETA IPL Epilátor 9347 90000

IPL epilátor pro dlouhodobé a bezbolestné odstranění chloupků, 5 stupňů výkonu.

Zobrazit více

IPL epilátor pro dlouhodobé a bezbolestné odstranění chloupků, 5 stupňů výkonu.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Odhalte tajemství hladké pokožky

IPL epilátor s příkonem 36 W je dlouhodobým bezbolestným řešením pro odstranění chloupků a omlazení pokožky. Funguje na principu technologie intenzivního pulzního světla (IPL), která pomocí světelných výbojů deaktivuje v růstové fázi kořínky chloupků hluboko v pokožce. Tyto chloupky pak samy vypadnou a jejich růst je dlouhodobě omezen či přímo přerušen.

Protože se v době ošetření v růstové fázi nachází vždy pouze 10-30 % všech chloupků, je nutné proces epilace rozložit do několika aplikací – s tím vám pomůže praktický harmonogram usnadňující plánování a sledování průběhu celé kúry.

Epilátor Fenité je vhodný především pro osoby se světlými odstíny pleti a tmavými chloupky – právě ty absorbují nejvíce energie ze záblesků. U osob se světlými blond, bílými, zrzavými či šedými chloupky není tolik účinný, neboť tyto chloupky vlivem nízkého množství pigmentu neabsorbují energii nutnou k účinné deaktivaci kořínků.

Malý a šikovný

Epilátor disponuje 5 stupni výkonu dle typu pokožky. Velikost aplikačního okénka je cca 4 cm2. Používat jej můžete pro epilaci všech částí těla s výjimkou okolí očí, čela, krku a citlivých intimních partií.

Nástavec pro omlazení pokožky

S epilátorem získáte rovnou dva nástavce. První k odstraňování chloupků a druhý k omlazení pokožky, který stimuluje novotvorbu kolagenu zajišťujícího pevnost a pružnost pleti (i pokožky obecně). Nastavit si můžete manuální či automatický režim aplikace pulzního světla. Epilátor jednoduše ovládáte spínačem ON / OFF a údržba vám zabere jen minutku.

Dlouhá životnost a jednoduchá obsluha

Nástavec epilátoru má velmi dlouhou životnost až 300 000 pulzů, jež vystačí až na 10 let běžného používání. U nástavce pro omlazení pokožky životnost dosahuje až 100 000 pulzů. Veškeré informace, včetně přesných ukazatelů životnosti, můžete sledovat na přehledném LCD displeji.

Po 5 minutách nečinnosti se epilátor sám vypne. Můžete tak být klidní i v případě, že si zmáčknutím tlačítka OFF nejste stoprocentně jistí.

Bezpečné používání

IPL epilátor Fenité je elegantní pomocník, jehož použití je nejen pohodlné, ale i bezpečné. Ochranu proti nechtěné aktivaci záblesků mimo bezpečnou oblast ošetřované zóny zajistí bezpečnostní senzor správného kontaktu s pokožkou.

Integrovaný UV filtr (475–1200 mm) se pak postará o ochranu vaší pokožky před UV zářením. Součástí balení jsou také ochranné brýle s UV filtrem. Pohodlnou manipulaci umožňuje i napájecí kabel dlouhý 175 cm.

Technické parametry:

  • Typ holicího strojku IPL
  • Zdroj energie síťový 230V
  • Použití a údržba neomyvatelný
  • Typ epilátoru IPL (intenzivní pulzní světlo)
  • Životnost žárovky (počet záblesků) 300 000 pulsů

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky ETA, které uvidíte v kategoriích Kosmetika, Epilátory a Elektro. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie IPL epilátory.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Z hygienických důvodů zboží nelze vrátit, a to ani ve lhůtě 14 dnů od zakoupení.
EAN8590393336319
ZnačkaETA
Pro  Pouze pro ženy
Typ napájení  Síťové
Originální názevFENITÉ