Eucerin DermoDENSIFYER denní krém 50ml č.63586

Akce
Akce: 2+1 ZDARMA
Při nákupu 3 produktů značky Eucerin získáte nejlevnější z nich ZDARMA.

Významně zlepšuje hutnost a pružnost pleti. Viditelně redukuje vrásky. Pomáhá …

Zobrazit více

Významně zlepšuje hutnost a pružnost pleti. Viditelně redukuje vrásky. Pomáhá předcházet tvorbě pigmentových skvrn. SPF 15+ UVA ochrana chrání pleť před nežádoucím vlivem UV záření. Účinná kombinace arctiinu a Apiaceae peptidů. Ideální jako podklad pod make-up. Nekomedogenní. Vhodný pro všechny typy pleti.

Akce
Akce: 2+1 ZDARMA
Při nákupu 3 produktů značky Eucerin získáte nejlevnější z nich ZDARMA.
Tento produkt není momentálně dostupný.
2+1 ZDARMA 2+1 ZDARMA
3
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotil 1 zákazník
Napsat hodnocení
5
0x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
  • Pleťový krém s arctiinem a Apiaceae peptidy posilující pleť pro zlepšení její hutnosti, pružnosti a jasu (in vitro studie).
  • Eucerin Denní krém pro obnovu pevnosti pleti DermoDENSIFYER obsahuje přírodní složky arctiin a Apiaceae peptidy, které stimulují a urychlují tvorbu kolagenu.
  • Restrukturují tenký a křehký kolagen v silnější a hustší síť.* Navíc zpevňují část mezi epidermis a dermis a podporují mikrocirkulaci v pleti a tím jí dodávají zářivější vzhled.
  • Speciální UV ochrana SPF 15 a UVA filtry zabraňuje dalšímu předčasnému stárnutí pleti a výskytu pigmentových skvrn v důsledku UV záření.

Pro všechny typy pleti.

KLINICKÉ STUDIE

Účinnost a kožní snášenlivost byla prokázány v klinických a dermatologických studiích.

INGREDIENCE

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Octyldodecanol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glyceryl Stearate Citrate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Ether, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol,Polymethylsilsesquioxane, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Arctium Lappa Fruit Extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Hydrogenated Coco-Glycerides, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Sodium Carbomer, Trisodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Parfum

Vyzkoušejte také další produkty značky Eucerin, které jsou v kategoriích Kosmetika, Pleťové krémy a Tělová kosmetika. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Vrásky a zralá pleť.

EAN4005800051296
ZnačkaEucerin
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Pro  Pouze pro ženy
Originální názevEUCERIN DermoDENSIFYER denní krém 50ml č.63586