Eucerin DermoDENSIFYER noční krém 50ml č.63587

Akce
Akce: 2+1 ZDARMA
Při nákupu 3 produktů značky Eucerin získáte nejlevnější z nich ZDARMA.

Vyživující noční krém, který zlepšuje regeneraci pleti během noci a posiluje …

Zobrazit více

Vyživující noční krém, který zlepšuje regeneraci pleti během noci a posiluje pleť pro zlepšení její hutnosti, pružnosti a jasu (in vitro studie).

Akce
Akce: 2+1 ZDARMA
Při nákupu 3 produktů značky Eucerin získáte nejlevnější z nich ZDARMA.
Tento produkt není momentálně dostupný.
2+1 ZDARMA 2+1 ZDARMA
3
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotil 1 zákazník
Napsat hodnocení
5
0x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x

Eucerin Noční krém pro obnovu pevnosti pleti DermoDENSIFYER obsahuje přírodní složky arctiin a Apiaceae peptidy, které stimulují a urychlují tvorbu kolagenu. Restrukturují tenký a křehký kolagen v silnější a hustší síť.* Navíc zpevňují část mezi epidermis a dermis a podporují mikrocirkulaci v pleti a tím jí dodávají zářivější vzhled. Koncentrovaný dexpanthenol podporuje regenerační procesy pleti během spánku pro celkové zlepšení vzhledu pleti po probuzení.

* In vitro studie

KLINICKÉ STUDIE

Účinnost a kožní snášenlivost byla prokázány v klinických a dermatologických studiích.

INGREDIENCE

Aqua, Glycerin, Panthenol, Octyldodecanol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Synthetic Beeswax, Glyceryl Stearate Citrate, Dicaprylyl Ether, Cetyl Alcohol, Polymethylsilsesquioxane, Stearyl Alcohol,Tocopherol, Arctium Lappa Fruit Extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Caprylyl Glycol,Sodium Carbomer, Trisodium EDTA, Dimethicone, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid,Parfum

Zkuste také ostatní produkty značky Eucerin, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Pleťové krémy a Tělová kosmetika. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Přírodní kosmetika.

EAN4005800051487
ZnačkaEucerin
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Pro  Pouze pro ženy
Originální názevEUCERIN DermoDENSIFYER noční krém 50ml č.63587