Eucerin SUN 1+1 Dět.sprej SPF50+ +gel po op.63850 3 ks

Akce
Akce: 2+1 ZDARMA
Při nákupu 3 produktů značky Eucerin získáte nejlevnější z nich ZDARMA.

Eucerin Dětský sprej na opalování s velmi vysokou ochranou SPF 50+ pro děti od …

Zobrazit více

Eucerin Dětský sprej na opalování s velmi vysokou ochranou SPF 50+ pro děti od 1 roku.Tento snadno se nanášející, nemastný a voděodolný sprej chrání dětskou pokožku před spálením a snižuje riziko chronického poškození pokožky vlivem UV.

Akce
Akce: 2+1 ZDARMA
Při nákupu 3 produktů značky Eucerin získáte nejlevnější z nich ZDARMA.
Tento produkt není momentálně dostupný.
2+1 ZDARMA 2+1 ZDARMA
  • Krém na opalování

Popis:

Složení s obsahem vysoce účinného UVA/UVB filtru TINOSORB®S chrání citlivou dětskou pokožku před spálením i před dlouhodobým poškozením způsobeným slunečním zářením. Antioxidant vitamín E brání působení volných radikálů. Dexpanthenol zvláčňuje a regeneruje pokožku. Splňuje australskou normu, pohlcuje více než 90% UVA záření. UV stabilní, extra voděodolný UVA/UVB filtr. Vhodné i pro kojence.

Výsledky: jemná dětská pokožka bude účinně chráněna před škodlivými vlivy UVA/UVB záření a před spálením.

Aplikujte na pokožku těla vždy před sluněním. Nechte důkladně vstřebat. Aplikaci během dne pravidelně opakujte, zejména v případě zvýšeného pocení a rizika setření. Velmi malé děti a kojence nikdy nevystavujte přímému slunečnímu záření a intenzivnímu polednímu slunci.

  • Krém po opalování

Popis:

V posledních letech významně roste výskyt slunečních alergií, proto laboratoře Eucerin ve spolupráci s předními dermatology vyvinuly přípravky na opalování, které nejen chrání pokožku před spálením a předčasným stárnutím, ale zajišťují také dokonalou ochranu pokožky před vznikem alergických reakcí na sluneční záření. Vhodné i pro muže.

Hlavní aktivní látky: výtažek z Hammamelis - zklidňuje pokožku a zmírňuje její zarudnutí v důsledku působení UV záření, vitamín C - neutralizuje volné radikály.

Účinky: účinně regeneruje a zvláčňuje pokožku po slunění, pokožka bude zklidněná a ochráněná před vznikem slunečních alergií.

Výhody: vhodný i pro citlivou pokožku, dermatologicky a klinicky testováno a schváleno, bez parfemace.

Jak používat:

Aplikujte na čistou pokožku po slunění.

Vyzkoušejte také další výrobky značky Eucerin, které naleznete v kategoriích Dětská kosmetika a drogerie, Kosmetika a Matka a dítě. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Dětská kosmetika a drogerie.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN9005800252780
ZnačkaEucerin
Produktová řadaEucerin Sun
Věk>1 let
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Sprej
Pro  Pro kojence  Pro děti
Na co je  Na alergii
Vlastnosti  Bez parfemace  UV filtr  Voděodolné
SPF – Ochranný sluneční faktor  SPF 50
Velikost balení3 ks
Originální názevEUCERIN SUN 1+1 Dět.sprej SPF50+ +gel po op.63850