Tena Inkontinenční kalhotky Lady Pants Discreet Plus M 12 ks

Dámské inkontinenční kalhotky TENA Lady Pants Discreeet Plus Medium jsou více …

Zobrazit více

Dámské inkontinenční kalhotky TENA Lady Pants Discreeet Plus Medium jsou více spodním prádlem než absorpční pomůckou. Dokonale kopírují tělo a zajišťují tak maximální pohodlí a bezpečí při běžném pohybu. Jsou určeny pro střední až těžký únik moči.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Dámské navlékací kalhotky Tena Protective Underwear Discreet vypadají a oblékají se jako běžné spodní prádlo. Jsou určeny pro střední až těžký únik moči. Vysoce absorpční jádro zajišťuje pocit bezpečí. Se speciálním květinovým designem a střihem navrženým pro ženy. Jsou vyrobené z jemného a elastického materiálu pro extra pohodlí během nošení. Mají tvar, který se přizpůsobí tělu a jsou tak velmi diskrétní a nepostřehnutelné pod oděvem.

Kalhotky TENA Lady Pants Discreet Plus jsou jednorázové kalhotky měkké jako bavlna, které nabízejí trojí ochranu proti protečení, zápachu a vlhkosti. Kalhotky TENA Lady Pants Discreet Plus s ženským potiskem a prodyšným materiálem vypadají a používají se jako běžné spodní prádlo.

Vlastnosti

Superabsorpční zóna Super Absorption Zone pro pocit optimálního sucha
Inovativní zóna Super Absorption Zone uvnitř jádra obsahuje speciální povrchové otvory, které účinně odvádějí vlhkost od těla a rychle uzamykají moč hluboko uvnitř vrstev. Kalhotky TENA Lady Pants, navržené pro optimální pocit bezpečí při úniku moči, udržují vaše blízké po celý den v suchu a dodávají jim pocit jistoty.

Systém kontroly zápachu Fresh Odour Control neutralizuje nežádoucí pachy
Systém kontroly zápachu Fresh Odour Control neutralizuje nežádoucí pachy a zajišťuje vašim blízkým pocit svěžesti a jistoty. Svěží mikroperličky v sobě uzamykají moč a omezují tvorbu zápachu a zvyšují tak diskrétnost a pocit jistoty.

Trojí ochrana – pocit sucha, bezpečí a kontrola zápachu
Všechny vložky TENA Lady nabízejí vašim blízkým trojí ochranu proti protečení, zápachu a vlhkosti. Pomohou vašim blízkým zůstat v suchu a cítit se bezpečně každý den i noc.

Jako běžné spodní prádlo
Kalhotky TENA Lady Pants s ženským potiskem a označením zadní části, prodyšným materiálem a užším jádrem se nejvíce podobají skutečnému spodnímu prádlu. Jsou navrženy tak, aby zajistily větší diskrétnost a pohodlí, když se vaši milovaní potřebují cítit sami sebou.

Prodyšný jemný materiál podobný bavlně
Kalhotky TENA Lady Pants jsou vyrobeny z pružného prodyšného materiálu, jemného jako bavlna, který umožňuje cirkulaci vzduchu a podporuje optimální zdraví pokožky. Naše kalhotky TENA Lady Pants jsou šetrné k pokožce a díky vyšší prodyšnosti nabízejí více pohodlí a pocit sucha.

Velikost M pro obvod boků 75-100 cm.

Přednosti:

  • Rychlá a dokonalá absorpce
  • Systém kontroly zápachu Odour Control pohlcuje jakýkoliv zápach
  • Diskrétní
  • Dermatologicky testováno
  • Označení savosti na obalu

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Tena, které uvidíte v kategoriích Inkontinenční kalhotky, Zdravotnické potřeby a Inkontinence. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Inkontinenční kalhotky.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN7322540483529
ZnačkaTena
Produktová řadaTena Lady
Pro  Pouze pro ženy
Velikost  M
Na co je  Na inkontinenci
Velikost balení12 ks
Originální názevInkont.kalh.TENA Lady Pants Discr.Pl.M 12ks 797512