S nízkým obsahem laktózy, bez cukru a bez lepku. Ideální pro doplnění bílkovin pro kvalitní obnovu svalstva, zároveň velmi vhodný při nízkosacharidové dietě.
Vlastnosti:
- 84 % bílkovin
- 100 % izolát syrovátkové bílkoviny (WPI)
- 21 g bílkovin v jedné dávce
- 4,7 g BCAA v jedné dávce
- Obohaceno o L-glutamin
- Obohaceno o vitamín B6
- Nízký obsah laktózy
- Bez lepku
- Bez cukru
- Trávicí enzymy DigeZyme™
Doporučené dávkování
Dávku 25 g rozmíchejte ve 200 ml vody. Při potřebě doplnění bílkovin konzumujte 1 - 2 porce denně mezi jídly. Maximálně 2 dávky denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Použití
25 g = cca 1 a 2/3 odměrky. Dle doporučeného dávkování rozmíchejte v šejkru. Po otevření skladujte při teplotě do 25 ºC a spotřebujte do 4 měsíců.
Upozornění
Doplněk stravy, se sladidly. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, mrazem a vlhkostí.
Složení
Syrovátkový proteinový izolát (obsahuje sójový lecitin), L-glutamin, sušené plnotučné mléko, aroma, zahušťovadlo xanthanová guma, protispékavá látka oxid křemičitý, barvivo karamel, směs trávících enzymů Digezyme® (amyláza, proteáza, laktáza, lipáza a celuláza), sladidla sukralóza a steviol-glykosidy, pyridoxin hydrochlorid.
Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Nutrend, které jsou v kategoriích Sport, Proteiny a Doplňky stravy. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie 100% whey proteiny.
EAN | 8594014869187 |
Značka | Nutrend |
Velikost balení | 2250 g |
Forma | Prášek na výrobu nápoje |
Pro | Pro dospělé |
Vlastnosti | Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky Bez cukru |
Syrovátkové proteiny | Izoláty (WPI) |
Příchuť | Čokoláda - bílá |
Proteiny - Zdroj | Živočišné |
Proteiny - Surovina | Syrovátka |
Proteiny - Obsah | Nad 80 % proteinů |
Proteiny - Speciální vlastnosti | Trávící enzymy |
Originální název | ISO WHEY PROZERO 2250 g bílá čokoláda |
Dodavatel na trh | NUTREND D.S., a.s., Chválkovice 604, Olomouc, 77900 |
Země původu | Česká Republika |