Nivea Dětský barevný sprej na opalování OF 50+ 200 ml

Speciální složení, díky kterému se sprej rychle vstřebává a je dlouhodobě …

Zobrazit více

Speciální složení, díky kterému se sprej rychle vstřebává a je dlouhodobě voděodolný. Vysoký obsah UVA a UVB filtrů chrání pokožku před poškozením. Snadno se aplikuje, barevná emulze zajišťuje rovnoměrné nanášení a přináší dětem radost.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Použití

  • Před použitím lahvičku důkladně protřepejte, díky tomu se bude sprej snadno nanášet
  • Opatrně sprej nastříkejte na dětskou pokožku, vyhněte se citlivé oblasti očí a úst
  • Při natírání se často zapomíná na ušní boltce a chodidla. I drobná místa na těle se mohou bolestivě spálit
  • Děti do 3 lety by neměly být vystavovány přímému slunci. Chraňte jejich pokožku i ve stínu

Důležité informace:

  • Před použitím protřepejte! Nestříkejte do očí. Vyhněte se inhalaci obsahu. Aplikujte v dostatečném množství před sluněním.
  • Menší množství významně snižuje stupeň ochrany. Nechejte důkladně vstřebat. Aplikaci během dne pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, častého koupání a rizika setření. Doba působení se opakovanou apliakcí neprodlužuje. Ani prostředky s vysokým OF neposkytují 100% ochranu před UV paprsky.
  • Nezůstávejte příliš dlouho na slunci, i když používáte ochranu proti slunečnímu záření; nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Vyvarujte se zejména působení přímého poledního slunce (11 - 15 h). Chraňte se před sluncem oblečením, pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunci. Vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a tvrdými povrchy, může zanechat stopy.

Složení

Aqua, Homosalate, Glycerin, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipate, Copernicia Cerifera Cera, Panthenol, Sodium Phenylbenzimidazole Sulfonate, VP/Hexadecene Copolymer, Tocopheryl Acetate, Microcrystalline Cellulose, Sucrose Polystearate, Sodium Carboxymethylcellulose, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydrogenated Polyisobutene, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium Iminodisuccinate, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Parfum, CI 42090.

Zkuste také ostatní výrobky značky Nivea, které jsou v kategoriích Dětská kosmetika a drogerie, Dětské opalovací přípravky a Matka a dítě. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Dětské opalovací přípravky.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN4005808856671
ZnačkaNivea
Velikost balení200 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Sprej
Pro  Pro děti
Vlastnosti  Voděodolné
SPF – Ochranný sluneční faktor  SPF 50
Originální názevNIVEA SUN Dět.barev.spr. opalov.OF50 200ml č.85667