Princess Odvlhčovač vzduchu 353130

Odvlhčovač vzduchu chytrý, designový, 3 režimy, doporučená velikost místnosti …

Zobrazit více

Odvlhčovač vzduchu chytrý, designový, 3 režimy, doporučená velikost místnosti 30 m2, odvlhčovací kapacita 30 l/den, objem 6 l, hlučnost 44 dB, řízená vlhkost, časovač, automatické odmrazování, dětská pojistka, ovládací panel, LED displej, otočná kolečka.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Disponuje možností ovládání přes aplikaci v mobilním telefonu a humidistatem, tedy řízenou vlhkostí. Zajistěte ve vaší domácnosti správnou vlhkost pomocí chytrého a designového odvlhčovače vzduchu. Umí si dobře poradit s vysokou vlhkostí v domácnosti, která může často způsobit nejen vlhnutí zdí a nábytku, ale také podpořit tvorbu plísní, což zhoršuje zdravotní podmínky ve vaší domácnosti. Ovládat přístroj budete pomocí ovládacího panelu a skrytého LED displeje nebo mobilního telefonu. Zkontrolujte vlhkost a ovládejte přístroj snadno i přes mobilní telefon pomocí aplikace Homewizard Climate, která je k dispozici pro Android a iOS.

Vlastnosti:

  • 3 módy - režim praní rychleji vysuší prádlo/režim ventilátor/režim odvhlčovač
  • Objem nádoby je 6l
  • Odvlhčovací kapacita 30l/den
  • Kondenzát se zachycuje v nádobě o kapacitě 6 l
  • Pro plánované ukončení provozu můžete využít časovač na 1–24 hodin
  • Tichý chod s hlučností 44 dB

Produkty pro čištění vzduchu jsou klíčové pro udržení čistého a zdravého domácího prostředí. Efektivně odstraňují alergeny, prach, znečištění a dokonce i viry ze vzduchu, což významně snižuje riziko respiračních onemocnění a alergických reakcí. Moderní čističe vzduchu mohou také pomoci odstranit nepříjemné pachy a udržet vzduch ve vašem domě svěží.

Zkuste také další výrobky značky Princess, které uvidíte v kategoriích Péče o domácnost, Čističky vzduchu a Elektro. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Chytré čističky vzduchu.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8713016091710
ZnačkaPrincess
Originální názevPrincess 353130