ETA Robotický vysavač Aron 2512 90000

Robotický vysavač ETA Aron 2512 90000 2v1 pro vysávání i mopování, se smart …

Zobrazit více

Robotický vysavač ETA Aron 2512 90000 2v1 pro vysávání i mopování, se smart aplikací, gyroskopickou navigací, dobou provozu až 120 minut a výškou pouze 7,2 cm.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

4.8
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotilo 11 zákazníků
Napsat hodnocení
5
9x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Dobrá pohyblivost
94%
Hmotnost
98%
Sací výkon
94%
ETA Robotický vysavač Aron 2512 90000

Robotický vysavač 2 v 1 se smart aplikací

Robotický vysavač ETA Aron 2 v 1 se smart aplikací je praktickým úklidovým pomocníkem, který vysává i mopuje za vás. Uvnitř skrývá moderní digitální motor s extra dlouhou životností. Vysoký sací výkon je navíc doprovázen trojnásobnou filtrací s HEPA filtrem, který zachytí i ty nejmenší částice prachu a nečistot.

Vysává a mopuje

Digitální motor

Gyroskopická navigace

Rozpoznávání překážek

Překážky pro něj nejsou překážkou

Robotický vysavač ETA Aron po místnosti nejezdí jako smyslů zbavený – gyroskopická navigace zajistí skvělou orientaci v prostoru, umožní volbu optimální trasy a napomůže maximální efektivitě úklidu.

Pomocí 12 pohybových senzorů se snadno rozhodne, kudy se vydat a před schody udělá elegantní otočku. Integrovaný ANTI-COLLISION SYSTEM pak rozpozná překážky, aniž by do nich vysavač neohrabaně narážel.

ETA Robotický vysavač Aron 2512 90000
ETA Robotický vysavač Aron

Poradí si i s koberci

Vysavač ETA Aron si poradí s úklidem všech typů tvrdých podlah, ale i koberců s výškou vlasu do 1 cm. Lehce přejíždí přechodové lišty a drobné nerovnosti až do výšky 1,5 cm. Díky super slim designu s výškou pouze 7,2 cm pak bez obtíží vysmejčí i pod nábytkem či sedací soupravou.

O úklid v rozích a podél stěn se postarají dva postranní kartáče.

Umí i vytřít

Funkce mopování si pak poradí i s usazenou vrstvičkou nečistot, která běžným vysavačům odolává. Díky zabudované elektronické pumpě snadno přizpůsobíte množství vypouštěné vody, a tím i intenzitu mopování, konkrétnímu povrchu a jeho znečištění.

ETA Robotický vysavač Aron

Vaše rozkazy jsou předem splněny

Ovládání robotického vysavače ETA Aron je velmi snadné. Své požadavky mu jednoduše sdělíte pomocí dálkového ovladače nebo chytré aplikace přímo ve vašem mobilu.

ETA Robotický vysavač Aron

Vybrat si přitom můžete ze dvou stupňů sacího výkonu (standardní a maximální) nebo se rovnou spolehnout na jeden ze čtyř režimů úklidu:
 

  • SMART – automatický úklid – KLASIK – běžný úklid – SPOT – lokální úklid – EDGE – úklid podél stěn (dostupný pouze s aplikací ETA SMART)

Očistnou proceduru vaší podlahy navíc můžete naplánovat na libovolný čas a nechat svého vykutáleného asistenta pracovat, i když jste v práci nebo na procházce. Předem naplánovaný čas startu se přitom může v jednotlivé dny lišit – ve všední tak vysavač uklidí hned ráno, jakmile odejdete do práce, zatímco si během víkendových rán přispí spolu s vámi a do úklidu se pustí až odpoledne.

Prostor, kde naopak uklízet nechcete, snadno označíte virtuální zdí, která funguje na principu infračerveného paprsku.
ETA Robotický vysavač Aron

Chytrá aplikace pro úklid bez komplikace

Aplikace ETA SMART není pro provoz vysavače ETA Aron nezbytná, ale rozšiřuje některé jeho funkce a režimy úklidu. Prostě je s ní život jednodušší – vysavač můžete pohodlně ovládat pomocí vašeho mobilního telefonu, ať jste kdekoliv. Po návratu domů vás tak bude místo seznamu povinností čekat perfektně čistá podlaha.

ETA Robotický vysavač Aron

Chytrá aplikace ETA SMART vám umožní:

– Jednoduché nastavení režimu úklidu – SMART (automatický), KLASIK (běžný), EDGE (podél stěn) nebo SPOT (lokální) – Naplánovaní úklidu na určitý čas a den – Elektronickou regulaci intenzity mopování (3 úrovně) – Nastavení sacího výkonu (2 úrovně)

– Vzdálené ovládání mimo vaši domácnost – Sledování aktivity vysavače a stavu nabití akumulátoru – Manuální navádění vysavače – Zaznamenávání historie úklidů včetně trasy vysavače (dostupné v režimu SMART)

ETA Aron robotický vysavač
ETA Aron robotický vysavač - představení produktu

Vysavače hrají klíčovou roli v udržování čistoty a hygieny v domácnostech, což má přímý vliv na zdraví obyvatel. Díky odstraňování prachu, alergenů a dalších mikročástic z podlah a povrchů pomáhají snižovat riziko respiračních problémů a alergických reakcí. Moderní vysavače s HEPA filtry navíc dokážou zachytit i ty nejmenší částice.

Zkuste také další produkty značky ETA, které naleznete v kategoriích Péče o domácnost, Elektro a SmartHealth. Výrobek zrecenzovalo 11 zákazníků a 100 % z nich ho doporučuje. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Chytré robotické vysavače.

EAN8590393303427
ZnačkaETA
Barva  Černá
Vlastnosti vysavače  S funkcí mopování  Pro alergiky
Napájení  Nabíjecí akumulátor
Doba provozu<120 min
Doba nabíjení<6 hod.
Objem300 ml
Originální názevETA251290000
Ke staženíPříbalová informace