ETA Sušička ovoce Brisa 1302 90000

Sušička potravin s unikátním systémem sušení, nastavitelnou teplotou 35–70 °C, …

Zobrazit více

Sušička potravin s unikátním systémem sušení, nastavitelnou teplotou 35–70 °C, časovačem a 5 kulatými síty včetně síta na bylinky.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Výkonná, ale šetrná sušička ovoce, hub a dalších potravin ETA Brisa vám usnadní zpracování letní úrody ze zahrádky, výrobu zdravých pamlsků, bylinkových čajů i domácích kořenících směsí.

Tradiční postupy v moderním kabátku

Generacemi prověřený způsob konzervace potravin je díky sušičce ETA Brisa mnohonásobně snadnější a rychlejší. Její tvar, speciální dvoustěnné provedení a unikátní žebrování plátů jsou zárukou rovnoměrné a plynulé cirkulace vzduchu, a tím i úspory času a energie. Znatelně nižší je i vynaložené úsilí – sušení se totiž obejde bez neustálé kontroly a nutnosti přeskládávání sušících plátů. Na přehledném LED displeji pohodlně nastavíte požadovanou teplotu (35–70 °C) i časovač (0,5–19,5 hodin), na jehož vypršení vás upozorní zvukový signál.

Nasuší ovoce, maso i bylinky

Kromě ovoce, zeleniny a hub je sušička ETA Brisa vhodná také pro sušení masa (domácí „jerky“) a ryb. O optimální podmínky pro sušení bylinek se pak postará speciální sušicí síto na bylinky s jemnější strukturou.

Přizpůsobí se množství surovin

Součástí balení je 5 sušicích sít s průměrem 32 cm, které dohromady tvoří velkou aktivní sušicí plochu (0,34 m2). Tato kapacita však není nijak limitující. Jednoduše si zvolte, zda zaplníte všechna síta, nebo jich využijete méně. Pokud by vám naopak nabízená plocha nestačila, další síta můžete dokoupit – jejich maximální počet je až 10.

Bez obav a hluku

Moderní sušička ETA Brisa je opatřena ochranou proti přehřátí a protiskluzovými nožkami pro lepší stabilitu na pracovní ploše. Sestavení všech komponentů je velmi snadné, ovládání intuitivní a údržba jednoduchá. Třešničkou na dortu je tichý provoz, který vám po náročném houbaření či zahrádkaření dopřeje zasloužený odpočinek.

Technické parametry:

  • Regulace teploty Ano
  • Počet sušících plátů 5
  • Otáčející se sušící pláty Ne
  • Příkon sušičky ovoce 500 W
  • Timer/Časovač Ano

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky ETA, které naleznete v kategoriích Sušičky ovoce a Elektro. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Sušičky ovoce.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8590393254576
ZnačkaETA
Originální názevSušička ovoce ETA Brisa 1302 90000