Eucerin UREA 5% Krém na obličej a tělo 75ml 63323

Dárek: Dárek ZDARMA při nákupu produktů Eucerin nad 850kč
Zakupte vybrané produkty Eucerin nad 850kč a získejte jako DÁREK ZDARMA Eucerin dárkový set!

Hydratační krém s bohatou texturou pro hrubou, napjatou a suchou pokožku, …

Zobrazit více

Hydratační krém s bohatou texturou pro hrubou, napjatou a suchou pokožku, který přináší dlouhotrvající úlevu od příznaků suché kůže na namáhaných partiích těla (např. lokty a kolena).

Dárek: Dárek ZDARMA při nákupu produktů Eucerin nad 850kč
Zakupte vybrané produkty Eucerin nad 850kč a získejte jako DÁREK ZDARMA Eucerin dárkový set!
Tento produkt není momentálně dostupný.
Dárek zdarma Dárek zdarma
5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotili 3 zákazníci
Napsat hodnocení
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
  • Eucerin Zvláčňující krém na obličej a tělo 5% UREA s karnitinem byl vyvinut speciálně pro nezbytnou intenzivní péči o suché, drsné, popraskané a šupinaté oblasti pokožky
  • Je obohacen o dvě pleti vlastní hydratační látky- ureu a kyselinu mléčnou, které obnovují přirozený stav hydratace pokožky.
  • Obsahuje navíc také karnitin, který posiluje přirozenou ochrannou bariéru pokožky a chrání ji před dalším úbytkem vlhkosti.
  • Je ideálním řešením pro problémové oblasti, jako jsou lokty a kolena, a také při kožních onemocněních - lupénce a suché pokožce v důsledku diabetu

KLINICKÉ STUDIE

Eucerin Zvláčňující krém na obličej a tělo 5% UREA s karnitinem byl hodnocen ve dvoutýdenní studii pod dermatologickou kontrolou u 33 osob se suchou pokožkou danou kožním onemocněním (atopický ekzém, lupénka nebo keratóza pilaris).

KLÍČOVÉ ZÁVĚRY

  • Zlepšení celkového stavu pokožky u 93 % případů.
  • 96 % lékařů těchto pacientů vyhodnotilo kožní snášenlivost krému jako dobrou až velmi dobrou.
  • Pacienti také souhlasili, že krém "poskytuje dlouhotrvající hydrataci", "zmírňuje pocit napětí kůže" a je "vhodný pro citlivou pokožku."

INGREDIENCE

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Urea, Butyrospermum Parkii, Caprylic/Capric Triglyceride,Octyldodecanol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Sodium Lactate, Dimethicone, Arginine HCL,Glyceryl Stearate SE, Karnitin, Kyselina mléčná, C18-36 Acid Triglyceride, Chondrus Crispus,Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Eucerin, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Tělová kosmetika a Přírodní kosmetika. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Přírodní kosmetika.

EAN4005800047909
ZnačkaEucerin
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Krém
Pro  Pouze pro ženy
Originální názevEUCERIN UREA 5% Krém na obličej a tělo 75ml 63323