Zeleninový příkrm pro zvláštní výživu dětí od ukončeného 4. měsíce, pokud lékař neurčí jinak.
BIO zeleninové pyré se skládá pouze ze dvou surovin – pastináku a batátů z kontrolovaného ekologického zemědělství. Je tak skvělou volbou pro miminka, která právě začala jíst dětskou výživu, ale také dobrá volba pro starší děti jako zdravá svačina. Neobsahuje přidaný cukr ani žádné jiné přísady, je bez lepku a laktózy. Doporučeno pro miminka od ukončeného 4. měsíce věku. Vyrobeno s láskou a respektem k životnímu prostředí.
Prémiové produkty Salvest jsou vyráběny ve spolupráci s pediatrem Reetem Raukasem a testovány estonskými miminky. Většina ingrediencí je získávána od lokálních dodavatelů vzdálených do 100 km od místa výroby, což zaručuje společnosti stoprocentní kontrolu nad kvalitou a čerstvostí výrobků a snižuje uhlíkovou stopu.
Návod k použití
Příkrm nebo potřebnou porci zahřejte na 40-50 °C, promíchejte a zkontrolujte teplotu. Obal nedávejte do mikrovlnné trouby a dětem ke hraní. Dodržujte pokyny.
Minimální trvanlivost do: viz zadní strana obalu. Skladujte při pokojové teplotě. Neohřátou část skladujte v lednici a spotřebujte do 24 hodin.
Složení
*Pastinák 45 %, *batáty 28 %, voda. *z ekologického zemědělství. Bez lepku
Výživové údaje na 100 g: energie 207 kJ / 49 kcal, tuk 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g, sacharidy 9,7 g, z toho cukry 4,8 g (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry), bílkoviny 1,0 g, sůl 0,01 g (obsah soli je dán množstvím přirozeně se vyskytujícího se sodíku obsaženého v surovinách).
Zkuste také další výrobky značky Salvest, které jsou v kategoriích Matka a dítě, Dětská výživa a nápoje a Zeleninové příkrmy. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Zeleninové příkrmy.
EAN | 4740073079300 |
Značka | Salvest |
Velikost balení | 100 g |
Vlastnosti | Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky EKO Bez cukru Bez laktózy BIO |
Originální název | SALVEST Ponn BIO Pyré z pastináku a batátů (100 g) |
Dodavatel na trh | Health Academy |
Země původu | Estonsko |