Vivaco Hydratační krém pro muže Kofein a Matcha Tea 50 ml

Hydratační krém s aktivním kofeinem, extraktem zeleného čaje, D-Panthenolem a …

Zobrazit více

Hydratační krém s aktivním kofeinem, extraktem zeleného čaje, D-Panthenolem a kyselinou Hyaluronovou okamžitě zklidní a zregeneruje suchou, unavenou a podrážděnou pleť.

Můžete mít v pátek 3. 5.  více info
Skladem u dodavatele
V Pilulka Boxu již v pondělí 6. 5. od 15:30
Pilulka Expresem již v pátek 3. 5. od 13:00
229 Kč
Cena za 10 ml: 45,80 Kč
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Hydratační krém s aktivním kofeinem, extraktem zeleného čaje, D-Panthenolem a kyselinou Hyaluronovou okamžitě zklidní a zregeneruje suchou, unavenou a podrážděnou pleť. Hloubkově hydratuje a zanechává pleť vyhlazenou, pružnou a jemně provoněnou po celý den.

Kofein

Tato zázračná látka se nachází v kávových zrnech a listech čajovníku. Kofein je plný antioxidantů, které podporují růst kožních buněk, zvyšují hladinu kolagenu a příznivě působí na pleť. Je skvělý také na ošetření celulitidy, strií a jizev, jelikož podporuje prokrvení těla. Stejně tak je kofein neocenitelným parťákem pro naše vlasy. Posiluje vlasovou pokožku, podporuje růst nových vlasů a zastavuje padání již stávajících. Po použití zanechává vlasy lesklé a pevné.

Matcha tea

Tato zelená super potravina je plná minerálů (železo, zinek, vápník a draslík), vitaminů (A, C, a E), vlákniny, kofeinu, proteinu, aminokyselin a katechinů. Poslední zmíněné látky jsou velmi důležité a díky nim je matcha čaj hojně vyhledáván. Katechiny neboli EGCG mají protirakovinné účinky, podporují hubnutí a činnost trávícího ústrojí a močového měchýře. Chrání také játra a ledviny, snižují cholesterol, zlepšují stav pokožky a zacelují poškozenou tkáň (jizvy či drobné ranky).

Složení

Aqua, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Catearyl Alcohol, Glyceryl Stearates, Cateareth-20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caffeine, Caprylic /Capric Triglyceride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Panthenol, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Coumarin, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, alpha-Isomethyl Ionone, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Triethanolamine.

Vyzkoušejte také další produkty značky Vivaco, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Pleťové krémy a Kosmetika pro muže. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Hydratační krémy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8595635214370
ZnačkaVivaco
Produktová řadaVivaco Vivapharm
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Krém
Pro  Pouze pro muže
Vlastnosti  Hydratační  Regenerační  Vyživující
Typy pleti  Citlivá pleť  Suchá pleť
Péče o pleť  Celodenní
Velikost balení50 ml
Originální název95503 - Vivapharm Kofein a Matcha Tea hydratační krém pro muže 50ml