Eucerin HYALURON-FILLER oční krém 15 ml

Akce
Akce: 2+1 ZDARMA
Při nákupu 3 produktů značky Eucerin získáte nejlevnější z nich ZDARMA.

Viditelně obnovuje objem pleti a vyplňuje vrásky okolo očí. SPF 15+ UVA …

Zobrazit více

Viditelně obnovuje objem pleti a vyplňuje vrásky okolo očí. SPF 15+ UVA ochrana chrání pleť před nežádoucím vlivem UV záření.

Akce
Akce: 2+1 ZDARMA
Při nákupu 3 produktů značky Eucerin získáte nejlevnější z nich ZDARMA.
Tento produkt není momentálně dostupný.
2+1 ZDARMA 2+1 ZDARMA
4.8
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotilo 9 zákazníků
Napsat hodnocení
5
8x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x

S přibývajícím věkem pleť ztrácí objem v důsledku přirozeného snižování tvorby kyseliny hyaluronové. Struktura pleti ochabuje, ztrácí pevnost i pružnost a tvoří se v ní hluboké a výrazné vrásky.

Eucerin® Intenzivní vyplňující oční krém proti vráskám HYALURON-FILLER aktivuje vlastní produkci kyseliny hyaluronové v pleti. Unikátní kombinace kyseliny hyaluronové a saponinu v krémech HYALURON-FILLER viditelně zpevňuje pleť a vyplňuje i hluboké vrásky již do 4 týdnů. SPF 10 + UVA ochrana chrání pleť před stárnutím vlivem UV záření. Bez parfemace. Ideální jako podklad pod make-up. Vhodný při používání kontaktních čoček. Ideální jako doplňková péče o pleť po aplikaci hyaluronových injekcí.

1. Okamžitě viditelný efekt:
kyselina hyaluronová obnovuje objem pleti a viditelně redukuje vrásky.

2. Vyplnění vrásek zevnitř:

  • saponin stimuluje vlastní tvorbu kyseliny hyaluronové v hlubších vrstvách pleti
  • Díky tomu jsou velmi hluboké vrásky i v oblasti čela, úst a nosoretních rýh vyplněny zevnitř a dochází k jejich vypnutí

Výsledek:

Vrásky budou viditelně vyplněny a pleť získá znovu mladistvý vzhled

Použití

Lehce naneste na pečlivě vyčištěnou pleť v okolí očí. Klinické studie potvrzují výbornou účinnost a kožní snášenlivost. Dermatologicky a klinicky testováno a schváleno.

Složení

Aqua, glycerin, butylene glycol dicaprylate-dicaprate, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, methylpropanediol, synthetic beeswax, behenyl alcohol, ethylhexyl triazone, hydrogenated coco-glycerides, octyldodecanol, stearyl alcohol, cetyl palmitate, glyceryl stearate citrate, glycine soja germ extract, aluminum starch octenylsuccinate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, dimethicone, sodium hyaluronate, methyl methacrylate crosspolymer, trisodium edta, carbomer, ethylhexylglycerin, 1-2-hexanediol, phenoxyethanol

Vyzkoušejte také další výrobky značky Eucerin, které naleznete v kategoriích Kosmetika, Tělová kosmetika a Přírodní kosmetika. Produkt zrecenzovalo 9 zákazníků a 100 % z nich by ho doporučilo. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Pleťová dermokosmetika.

EAN4005800025631
ZnačkaEucerin
Produktová řadaEucerin Hyaluron-Filler
Velikost balení15 ml
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Forma  Krém
Pro  Pro dospělé
Na co je  Na vyrážku
Vlastnosti  Bez parfemace  Proti vráskám
SPF – Ochranný sluneční faktor  SPF 15
Originální názevEUCERIN HYALURON-FILLER oční krém 15ml 63536