Pro přípravu v klasické troubě přidáme vodu, droždí, zpracujeme těsto, necháme cca 70 minut kynout a pečeme při 170–180 °C asi 60 minut. Při použití domácí elektrické pekárny doporučujme program s dobou přípravy cca 2 hodiny. Výrobek neobsahuje laktózu a lepek.
Návod k použití
V míse smícháme oba sáčky a přidáme 430–470 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
Příprava v domácí pekárně
Do domácí pekárny nalijeme 430–470 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program na cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.
Zkuste také ostatní výrobky značky Labeta, které jsou v kategoriích Bezlepkové potraviny, Potraviny, nápoje a Bezlepkové pečivo. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Bezlepkové pečivo.
EAN | 8594009163849 |
Značka | Labeta |
Velikost balení | 500 g |
Vlastnosti | Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky |
Originální název | Bezlepkový chléb světlý 500g Labeta |
Dodavatel na trh | LABETA A.S. |
Země původu |