Cutisorb absorpční krytí sterilní 10x10cm 25 ks

CUTISORB STERILNÍ je absorpční kompresní polštářek. Krytí je určeno pro …

Zobrazit více

CUTISORB STERILNÍ je absorpční kompresní polštářek. Krytí je určeno pro středně až silně exudující rány. Ohraničený polštářek tvoří vrstvy savého netkaného materiálu. Je vyroben z polypropylenu.

Tento produkt není momentálně dostupný.

Praktická je měkkost materiálu(chrání ránu proti tlaku). Cutisorb je sterilní krytí pro středně až silně exudující rány. Ohraničený polštářek uzamkne exudát v několika vrstvách savého polypropylenového materiálu a zachová ránu suchou. Je vhodné pro secernující rány, chronické nebo spontánně se hojící rány jako např. bércové vředy, proleženiny, vředy u syndromu diabetické nohy, ale i pooperační péči. Velkou předností materiálu je jeho měkkost - odolnost rány proti tlaku. Dále svou jemnou strukturou vyniká v bezbolestném snímání z rány.

Použití

CUTISORB je určen ke krytí ran krátkodobému, několika-dennímu. Krycí materiál Cutisorb je vhodný pouze u středně až silně secernujících ran. Ránu je nutno ošetřovat pod lékařským dohledem. Je třeba rovněž dbát na to, aby velikost krytí byla dostatečná k fixaci na okolní pokožku. Nepoužívat v případě již otevřeného nebo poškozeného sterilního balení. Krytí nestříhejte. Krytí musí zůstat neporušeno. Nesmí se znovu sterilizovat.

Zkuste také ostatní produkty značky Cutisorb, které uvidíte v kategoriích Zdravotnické potřeby, Gázy a kompresy a Lékárničky a obvazy. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Gázy a kompresy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN4042809102901
ZnačkaCutisorb
Pro  Pro dospělé
Režim výdeje  Volně prodejné zdravotnické prostředky
Velikost balení25 ks
Originální názevCutisorb ster 10cmx10cm/25ks, 0976200