ETA Fén Fenité Exclusive 9320 90000

Fén s výkonným digitálním motorem a inteligentními technologiemi pro …

Zobrazit více

Fén s výkonným digitálním motorem a inteligentními technologiemi pro exkluzivní péči.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotil 1 zákazník
Napsat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Věříte, že jsou všechny fény stejné? Tak to vás vysoušeč vlasů ETA Fenité Exclusive rychle vyvede z omylu. Pod elegantním designem, který zaujme už na první pohled, skrývá precizní provedení a revoluční technologie, s nimiž okamžitě ucítíte i uvidíte rozdíl.

Profesionální kvalita fénu ETA Fenité Exclusive je vetkaná v každém jeho detailu. Přelomová je už samotná konstrukce vysoušeče, která je navržena tak, aby maximalizovala efektivitu foukání a dopřála vlasům tu nejlepší možnou péči.

Péče jako v luxusním salonu

Inteligentní řízení teploty OPTI-HEAT CONTROL poskytne vlasům optimální teplotu v závislosti na způsobu používání fénu. Speciální nanotechnologie zvlhčování vlasů NanoMoisture&Care přitom uzamkne vláhu uvnitř vlasu, a tím zajistí jeho pružnost a „šťavnatost“.

Třešničkou na dortu je silná ionizace, která zajistí neuvěřitelně jemné, vyživené a lesklé vlasy – přesně takové, kterých se nemůžete nabažit po návštěvě luxusního kadeřnického salonu.

Perfektní výsledek na počkání

Vysoušeč vlasů ETA Fenité Exclusive vždy přispěchá s exkluzivní péčí šitou na míru vaší jedinečnosti. Pomocí tří nezávislých spínačů pro volbu teploty a proudění vzduchu si můžete nastavit přesně takovou kombinaci, která vašim vlasům prospívá. Na výběr máte nejen ze tří stupňů teploty, ale i ze tří rychlostí proudění vzduchu. Nechybí ani funkce studeného vzduchu, který výsledný účes zpevní a zafixuje.

K ochraně vlasů před působením vysokých teplot slouží funkce střídání studeného a teplého vzduchu. Ta pomáhá předcházet poškození povrchu vlasů, které tak lépe odráží světlo, a tím jim propůjčuje vytoužený lesk.

Díky extrémně výkonnému digitálnímu motoru TURBO BOOSTER, který se pyšní až o 30 % vyšší účinností, budou vaše vlasy vysušené během několika okamžiků. Motor navíc vyniká dlouhou životností a nevídanou odolností.

Pomocník, se kterým vám to bude klapat

KLAP! Přesně tak jednoduchá a rychlá je výměna příslušenství pomocí unikátního magnetického systému. Pouhým cvaknutím pohodlně nasadíte difuzér pro zvětšení objemu vlasů nebo jeden ze dvou koncentrátorů proudu vzduchu, se kterými snadno dosáhnete přesně takových výsledků, jaké jste si vysnily.

Používání tohoto fénu si prostě okamžitě zamilujete. Je velmi lehký a díky tepelně izolovanému plášti i nástavcům se nemusíte obávat nechtěného popálení. Patentovaná technologie SILENT POWER navíc zajistí znatelně tišší chod a jemnější, lidskému uchu příjemnější zvuk. Ergonomicky tvarovaná rukojeť je pak zárukou pohodlné manipulace.

Technické parametry:

  • Ionizátor Ano
  • Počet rychlostí 3
  • Počet teplot 3
  • Studený vzduch Ano
  • Typ fénu standardní fén
  • Difuzér Ano
  • Délka přívodního kabelu 2 m
  • Max. příkon 1800 W
  • Koncentrátor vzduchu Ano
  • Duální napětí na cesty (115 V / 230 V) Ne

Vyzkoušejte také další produkty značky ETA, které jsou v kategoriích Fény a Elektronika na vlasy. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Fény.

EAN8590393320745
ZnačkaETA
Produktová řadaETA Fenité
Barva  Bílá
Originální názevFENITÉ EXCLUSIVE