
Zakupte výhodnější nabídku:
Testovali jsme my a naši zákazníci

Hami příkrm Krémové rizoto s mořskou treskou - pořádná porce ryby pro miminko
Jedná se o dětský příkrm, který vyniká vysokým obsahem (11 %) tresky. Na trhu není příliš příkrmu s masem, a už vůbec ne s rybou, která je pro miminka velmi důležitá. Kromě toho příkrm obsahuje jen kvalitní suroviny, které společně tvoří velmi chutnou a dobře vypadající obědovou porci, zcela zaměnitelnou s poctivým domácím jídlem. Tento příkrm je vhodný od ukončeného osmého měsíce věku miminka.
Chuť
Velký podíl ryby
Složení odpovídající domácí stravě
Skleničku nelze znovu zavařovat

Hami příkrm Krémové rizoto s mořskou treskou od uk. 8. měsíce 200 g
Příkrmy Hami jsou u nás doma velice oblíbené. Skvěle a hlavně přirozeně chutnají, nabízí širokou nabídku jídel a jsou za rozumnou a dostupnou cenu. Dceři tak krásně zpestřím jídelníček a to poměrně bez práce.
přirozené chutě
bez zbytečné chemie
pestrý výběr jídel

Krémové rizoto s mořskou treskou
Ryba ať už mořská nebo sladkovodní by měla být součástí jídelníčku každého z nás. Ryba obsahuje spoustu látek, které jsou velmi prospěšné pro lidské tělo. Synovi je 9 měsíců a rybu mu dávám 1x týdně. Příkrm je určený pro děti od ukončeného 8. měsíce věku.
Množství
Chuť
Cena

Skvělá kombinace rizota s mořskou treskou
Ať už dítě, nebo dospělý člověk by měl mít ryby pravidelně zařazené ve svém jídelníčku. Obsahují totiž několik prospěšných látek, které mají pozitivní vliv na naše tělo. Na doporučení pediatra jsem synovi zařadila rybu do jídelníčku 1x týdně. A vzhledem k tomu, že u nás tak často ryba na talíři není, jsem ráda, že je možnost zakoupení hotových příkrmů, které rybu obsahují.
Složení
Velikost balení
Obsahuje mořskou tresku

Rizoto s nádechem moře
Chcete pro vaše nejmenší mořskou exotiku na talíři ? Pokud je odpověď ano, neváhejte sáhnout po tomto rizotu s mořskou treskou. Krémové rizoto je určeno pro malé jedlíky od 8. měsíce a určitě by mělo mít místo v jídelníčku každého malého gurmána.
Bez konzervantů
Bez soli
Ryba z volného rybolovu