Oba dva sáčky smícháme, přidáme 4 g sušeného nebo 10 g čerstvého droždí a 450 - 500 ml vlažné vody. Vařečkou v míse vypracujeme těsto (ne rukama), vložíme ho do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60-75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170-180°C asi 60 minut.
Postupujte podle návodu na obale.
Složení:
Bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnice 9%, bramborové vločky, kukuřičná mouka, jedlá sůl, zahušťovalo guar, kmín, cukr, jedlá soda, barvivo karamel, kyselina askorbová, kyselina citrónová.
Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Bezlepkové směsi.
EAN | 8594005299313 |
Velikost balení | 500 g |
Pro | Pro dospělé |
Vlastnosti | Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky |
Alergeny | Bez lepku |
Originální název | Směs na bezlepkový chléb slunečnicový 500g |
Dodavatel na trh | Jizerské pekárny spol. s r.o. |
Země původu |