Návod na přípravu
Oba sáčky smícháme, přidáme 400–420 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout.
Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
Příprava v domácí pekárně
Do domácí pekárny nalijeme 400–420 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.
Z celého balení je možné připravit přibližně 15 porcí
Složení
Bramborový škrob, rýžová mouka, bramborové vločky (bramborové vločky, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, barvivo: kurkumin), slunečnicové semínko 9 %, kukuřičná mouka, jedlá sůl, droždí, zahušťovadlo: guma guar, kmín, cukr, barvivo: amoniakový karamel, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová
Zkuste také další produkty značky Labeta, které uvidíte v kategoriích Bezlepkové potraviny, Potraviny, nápoje a Bezlepkové směsi. Produkt zrecenzovalo 5 zákazníků a 100 % z nich ho doporučuje. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Bezlepkové směsi.
EAN | 8594009165102 |
Značka | Labeta |
Velikost balení | 500 g |
Pro | Pro děti Pouze pro ženy Pouze pro muže |
Vlastnosti | Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky |
Originální název | Labeta Bezlepkov? slune?nicov? chl?b 500g |
Dodavatel na trh | LABETA A.S. |
Země původu |