Maso Here Jablečný Ocet 500 ml

Při výrobě biltongu není ocet jako ocet. Je třeba, aby při marinování leželo …

Zobrazit více

Při výrobě biltongu není ocet jako ocet. Je třeba, aby při marinování leželo maso ve 100% čistém jablečném octu s adekvátní kyselostí. Díky octu je maso křehčí a vytáhne z něho při sušení více vody.

Tento produkt není momentálně dostupný.

Ocet při sušení asi nepoužívá každý. Má ale svoje výhody a v Africe k sušení masa prostě patří. A my se učili právě tam. Určitě není ale dobrej nápad hodit maso za pár stovek do octa za pár korun. Věř tomu, že mezi octy je hodně velký rozdíl a my máme v oku zrovna tenhle. A trvalo zatraceně dlouho, než jsme ho našli. Hezkou dobu jsme si pro něj museli jezdit až do Vídně. Teď ale už jezdí ocet za náma.

Složení

100% přírodní kvasný jablečný ocet, 5% kyselost

Zkuste také další výrobky značky Maso Here, které jsou v kategoriích Oleje a octy, Potraviny a Potraviny, nápoje. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Octy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8594185679042
ZnačkaMaso Here
Cesta podání  Do dutiny ústní
Pro  Pro dospělé
Režim výdeje  Doplňky stravy
Velikost balení500 ml
Originální názevMASO HERE: Jablečný Ocet
Dodavatel na trhMaso Here s.r.o.
Země původu