Princess Vakuový mixér 219600

Vakuový stolní mixér, příkon 800 W, 6 nožů z nerezové oceli, 4 funkce: …

Zobrazit více

Vakuový stolní mixér, příkon 800 W, 6 nožů z nerezové oceli, 4 funkce: vakuování, pulzní funkce, drcení ledu, funkce V-blend, zvolení rychlosti otočným ovladačem, 2 ks nádob, prostor pro uložení kabelu, protiskluzové nožky, BPA free.

Tento produkt není momentálně dostupný.

Vakuový mixér se 4 automatickými funkcemi a příkonem 800 W pro dokonalé smoothie a drcení ledu.

Vlastnosti:

  • Disponuje 6 noži z nerezové oceli a výběrem rychlosti pomocí otočného ovladače
  • Součástí jsou dvě BPA free nádoby o objemu 1,5 l a 1 l
  • Prostor pro uložení kabelu
  • Světelná indikace provozu
  • Protiskluzová základna
  • Ryska maximálního naplnění
  • Části mixéru jsou vhodné do myčky nádobí
  • Motor o výkonu 800 W s otáčkami v rozmezí 14.000 - 18.000/min
  • BPA free nádoby 1,5l a 1l

Připravte si dokonalé ovocné či zeleninové smoothie, které vydrží čerstvé i několik hodin. Pomůže Vám s tím mixér Princess 219600, který disponuje funkcí vakuování. Ta zajistí odsátí vzduchu z nádoby a zabrání tím oxidaci potravin. Vaše smoothie zůstane nabité vitamíny a minerály po delší dobu a neztratí svou barvu. Rychlost můžete zvolit pomocí otočného ovladače dle Vašich potřeb. 6 nožů z nerezové oceli si bez problémů poradí se všemy druhy ovoce a zeleniny nebo dokonce s ledem. Pro snadné použití jsou k dispozici 4 přednastavené funkce: vakuování, pulzní funkce, drcení ledu, funkce V-blend. Při volbě funkce V-blend dojde automaticky k vakuování a následnému mixování po dobu 1 minuty, prvních 10 sekund nízkou rychlostí a následně 50 sekund maximální rychlostí. Údržba je velmi jednoduchá. Snímatelné části vhodné do myčky nádobí. Klíčové vlastnosti mixéru Princess 219600: - technologie mixování ve vakuu - zabraňuje oxidaci a uchovává vitamíny a minerály po delší dobu - automatické funkce - 6 nožů z nerezové oceli - 2 robustní BPA free nádoby - snadné ovládání

Zkuste také další výrobky značky Princess, které jsou v kategoriích Mixéry na smoothie, Elektro a Mixéry. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Mixéry na smoothie.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8713016101129
ZnačkaPrincess
Vlastnosti  Bez BPA
Originální názevPrincess 219600
Ke staženíNávod k použití