Raid Polštářky náhradní náplň do elektrického odpařovače 30 ks

Náhradní náplně do elektrického odpařovače Raid. Jedná se o insekticidní …

Zobrazit více

Náhradní náplně do elektrického odpařovače Raid. Jedná se o insekticidní přípravek, který zaručuje ochranu proti otravným komárům a drobnému létajícímu hmyzu ve dne i v noci.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Raid náhradní polštářky do elektrického odpařovače proti létajícímu hmyzu. Raid znamená skutečnou ochranu před komáry, insekticidní přípravek, který poskytuje velmi účinnou a dlouhodobou ochranu proti komárům a drobnému létajícímu hmyzu, účinně odpuzuje létající hmyz, a to i při otevřených oknech a rozsvícených světlech, začíná působit během několika minut, balení obsahuje 30 kusů polštářků, prodej pouze osobám starším 18 let. Náhradní náplně do elektrického odpařovače Raid. Jedná se o insekticidní přípravek, který zaručuje ochranu proti otravným komárům a drobnému létajícímu hmyzu ve dne i v noci. Díky velice účinnému složení vám jeden polštářek poskytne ochranu až na 12 hodin. Balení obsahuje 30 kusů suchých polštářku.

  • Ochrana až na 12 hodin
  • Zaručuje ochranu proti hmyzu

Upozornění

Používejte biocidní přípravky bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Používejte podle návodu. Nepoužívejte v uzavřeném prostoru. Zachovejte vnější obal s bezpečnostními upozorněními do úplného spotřebování přípravku. Během používání el. odpařovač ničím nezakrývejte. Nedotýkejte se el. odpařovače kovovými předměty ani vlhkýma rukama, pokud je zapojen. Před zapojením odstraňte nebo zakryjte terária, akvária, zvířecí a ptačí klece. Vypněte filtry u akvárií. Skladujte odděleně od potravin, nápojů a krmiv pro zvířata.

Obsahuje

Citronellol, benzyl salicylate, alpha-methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, 4-(4-hydroxy-4-methylpentyl)cyclohex-3-enecarbaldehyde, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, alpha-hexylcinnamaldehyde. Může vyvolat alergickou reakci.

Zkuste také ostatní produkty značky Raid, které uvidíte v kategoriích Repelenty, Ochrana před hmyzem a Elektro. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Repelenty.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN4000290907085
ZnačkaRaid
Pro  Pro dospělé
Velikost balení30 ks
Originální názevRAID EL. NÁPLŇ SUCHÝ POLŠTÁŘEK 30 KS 687457*