ETA Váha kuchyňská Nutri Vital 079090000

Nutriční váha ETA NUTRI VITAL se smart aplikací NUTRI VITAL sleduje a …

Zobrazit více

Nutriční váha ETA NUTRI VITAL se smart aplikací NUTRI VITAL sleduje a zaznamenává hodnotu vašeho jídelníčku. Seznam 470 potravin + možnost uložit vlastní.

Tento produkt není momentálně dostupný.

K maximálnímu využití funkcí chytré, nutriční váhy ETA NUTRI VITAL je zapotřebí chytrého telefonu tzv. smartphone, na kterém běží naše aplikace Nutri Vital. Jedině pomocí chytrého telefonu a této aplikace si lze přehledně hlídat skladbu vážených potravin. Bez chytrého telefonu a aplikace Nutri Vital váha plní pouze svou základní funkci – zobrazování hmotnosti potravin.

Ve zdravém těle, zdravý duch

ETA NUTRI VITAL je jedinečný pomocník pro všechny, kdo usilují o lepší postavu, drží diety, nebo potřebují hlídat skladbu přijímaných potravin. Váha v kombinaci s unikátní smart aplikací NUTRI VITAL pomáhá sledovat a zaznamenávat nutriční hodnotu vašeho jídelníčku.

Aplikace NUTRI VITAL

Aplikace má seznam nutričních hodnot pro více jak 470 položek potravin. U každé suroviny vám zobrazí obsah bílkovin, tuku, sacharidů, vlákniny, soli a energetickou hodnotu (v Kcal i KJ). Sčítat můžete i jednotlivé suroviny navzájem. Prostor máte i pro vytvoření vlastního seznamu surovin včetně nutričních hodnot. Aplikace navíc umožňuje sledování historie vážení.

Chytré funkce

Samozřejmě nechybí základní funkce nulování a dovažování, a taky umožňuje měření v jiných jednotkách, jakým je například objem tekutin. Unikátní smart aplikace NUTRI VITAL je kompatibilní s Android 4.4. a novějšími verzemi, iPhone4S a iOS 8.0 a pro novější operační systémy. Energeticky úsporná Bluetooth bezdrátová technologie umožňuje přenos naměřených dat do dietetické aplikace NUTRI VITAL ve vašich chytrých zařízeních. Všechny informace tak budete mít uloženy pro aktuální i budoucí vyhodnocování. Váha navíc váží s přesností na 1 gram.

Snadné ovládání

Váha má dotykové ovládání s přehledným LCD displejem. Můžete si nastavit měření v různých jednotkách g / oz / lb:oz / ml / fl´oz. Je z nerezu a snadno ji uschováte díky tenkému slim designu. Váha funguje za provozu 2 ks baterií typu CR2032, které jsou součástí balení.

Technické parametry:

  • TARE Ano
  • Maximální zatížení 5 kg
  • Přesnost vážení 1 g
  • Výpočet nutričních hodnot Ano
  • Typ baterie CR2032
  • Mísa na vážení Ne
  • Počet baterií 2

Zkuste také další výrobky značky ETA, které jsou v kategoriích Váhy, Elektronika pro zdraví a Elektro. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Kuchyňské váhy.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN8590393260874
ZnačkaETA
Kuchyňská váha  Bez misky
Barva  Stříbrná
Originální názevVáha kuchyňská ETA Nutri Vital 079090000