Vichy Neovadiol Gf denní krém PNM 50ml

NEOVADIOL GF PÉČE OBNOVUJÍCÍ PROPORCIONÁLNÍ STRUKTURU OBLIČEJE A HUTNOST …

Zobrazit více

NEOVADIOL GF PÉČE OBNOVUJÍCÍ PROPORCIONÁLNÍ STRUKTURU OBLIČEJE A HUTNOST PLETI

NORMÁLNÍ AŽ SMÍŠENÁ PLEŤ

PŮSOBÍ NA 3 KLÍČOVÉ ZÓNY OBLIČEJE.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

4
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotili 2 zákazníci
Napsat hodnocení
5
1x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x

POZOR! Nyní při nákupu Vichy výrobků dostanete zdarma Vichy dárkovou krabičku - platí pouze pro zásilkový výdej!

30 let zkušeností v tkáňovém inženýrství umožnilo laboratorně prokázat nepostradatelnou roli některých proteinu při obnově kůže. Laboratoře Vichy vytvořily technologii tkáňové obnovy, která umožňuje obnovit vrstvy kůže za 10 dní*. * Test in vitro

Této inovace bylo možné dosáhnout unikátním spojením aktivních látek: Proteicu Gf, nepostradatelnému proteinu podílejícímu se na strukturované obnově kůže a stimulaci růstových faktoru a Pro-Xylanu, jenž zpevňuje podpurné tkáně, zásobárny růstových faktorů. *Test in vitro.

Neovadiol Gf je první péče od Vichy s prokázaným působením na 3 klíčové zóny identity žen v období menopauzy. Výsledek: tváře jsou vyplněny, krk zpevněn a kontury vyrýsovány. Tato péče mimo jiné zklidňuje kožní tkáně a zpevňuje rysy obličeje. *Test in vitro.

Aplikujte každý den ráno a/nebo večer. Proto, aby byla co nejlépe adaptovaná Vašemu typu pleti, existuje tato péče ve dvou variantách - pro normální až smíšenou pleť a pro suchou pleť.

Účinnost na 3 klíčových zónách obličeje:

Vyplněné tváře,

Zpevněný krk,

Vyrýsováné kontury obličeje.

Hypoalergenní formule byla testována pod dermatologickou kontrolou. Formule obohacená Termální vodou z Vichy se zklidňujícím a regeneračním účinkem. Bez parabenů.

Výjimečná textuta kombinuje komfort intenzivní výživy a svěžest tajícího, nemastného a nelepivého krému. Potěšení a účinnost ale překračují práh pleti. Díky zcela nové studii Kvalita života (Qualité de vie) Laboratoře Vichy prokázaly, že Neovadiol Gf je skutečná péče pro zdraví: vyjma příznivých účinku na pleť, má jeho používání pozitivní vliv na psychiku žen procházejícíh obdobím menopauzy. Neovadiol Gf každý den zlepšuje jejich pohodu: méně návalů horka a méně problému se spánkem. Úroveň kvality života žen v období menopauzy se tedy přibližuje kvalitě života žen, které v obdobím menopauzy neprocházejí.

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Vichy, které jsou v kategoriích Kosmetika, Pleťové krémy a Péče o pleť. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Pleťové krémy.

EAN3337871321178
ZnačkaVichy
Cesta podání  Dermálně - na pokožku
Pro  Pouze pro ženy
Originální názevVICHY Neovadiol Gf denní krém normální a smíšená pleť 50ml