Naturalis BIO Kakao 250g

BIO
Veganské

Naturalis BIO Kakao 250g

Pro Kakao Naturalis je charakteristický výjimečný obsah zdraví prospěšných látek. Jsou bohatým zdrojem vitaminů a minerálů (zejména hořčíku či železa). Obsažené antioxidanty přispívají boji s volnými radikály. Konzumace kakaa bývá v neposlední řadě spojována s pocity dobré nálady a uvolnění.

Skladem u dodavatele Můžete mít v sobotu 5. 12. možnosti doručení
229 Kč
Cena za 10 g: 9,16 Kč
V jedné objednávce je možné zakoupit maximálně 0 ks tohoto produktu.
Nákupem získáte 2.29 kreditu

Benefity produktu

Bez lepku Bez lepku
BIO BIO
Veganské Veganské

Certifikáty

Naturalis BIO Kakao 250g

Kakao Naturalis BIO je kombinací pro tělo prospěšných látek s jedinečným neodolatelným chuťovým zážitkem. Neražené kakao v prášku má lehkou svěží vůni a zároveň chutná po nejlepší hořké čokoládě.

  • Vysoký obsah antioxidantů a velmi důležitých minerálů
  • Lahodná vůně i chuť

Nutriční hodnota kakaa

Kakao v prášku má příznivé účinky v nejčistší přírodní podobě. Obsahuje mnoho vitaminu E i řadu cenných minerálů - v první řadě hořčíku. Ve spojitosti s kakaem / čokoládou se též velmi často hovoří o pověstné dobré náladě. Kakao (v jakékoli podobě) má rovněž antioxidační účinky. Voní a chutná jako nejkvalitnější hořká čokoláda.

Pěstování, zpracování a balení výrobku

Naše kakao pochází z nejlepších peruánských plantáží. Zpracování je extrémně jednoduché a vylučuje jakékoliv znehodnocení nutričních hodnot. Zralé boby se otevřou, boby se uvolní, usuší a následně namelou na jemný prášek. Žádné pražení, dochucování nebo chemická konzervace. Dodáváme ve 250g dobře těsnících sáčcích a plechových dózách, které bezpečně chrání vzácné aroma. Balení zajišťuje česká BIO balírna pod přísnou hygienickou kontrolou.

Vlastnosti kakaových bobů

Divoké kakaovníky jsou nízké stromy nebo keře ze spodního patra tropických pralesů jižní a střední Ameriky. Většině druhů se daří při stálé teplotě a vysoké vzdušné vlhkosti. Jejich semena, kakaové boby, jsou extrémně bohatým zdrojem tělu i mysli prospěšných látek. Vedle zřejmých přínosů vitaminu E, antioxidantů a dlouhé řady důležitých minerálů se o globální popularitu kakaa nejvíce zasloužily díky pověstným pocitům radosti a pohody při jejich konzumaci. Nejde o žádnou novinku: kakaové boby milovaly už staré indiánské civilizace, a to do té míry, že z nich učinily i velmi tvrdé platidlo. Za hrst bobů bylo možno pořídit si lásku nebo otroka. Především z nich ale vznikal nápoj znamenité chuti a příznivých zdravotních účinků. Pro Evropany kakao objevili španělští dobyvatelé 16. století. Postupy přípravy kakaa se postupně vzdalovaly předobrazu indiánských receptur. Revoluční událostí v historii kakaa byl objev tuhé čokolády. Za všechny krásné chvíle s kakaem a čokoládou přitom vděčíme semenům jednoho nenápadného tropického stromku.

Doporučená konzumace

Kakao můžete přidat do jogurtu, kaší, cereálií, dezertů, mléka atp. Konzumujte 1 polévkovou lžíci (10–15 g) denně. Dobrou chuť!

Nutriční hodnoty

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1474 kJ / 353 kcal
Tuky 11 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 6,83 g
Sacharidy 19,52 g
- z toho cukry 2,45 g
Bílkoviny 27,8 g
Sůl 0,1 g
  • Toto balení Vám vydrží 1 měsíc
  • Země původu: Peru
  • Forma zpracování: Šetrné drcení

Certifikáty kvality

BIO, Vegan, Kosher, GMO Free

Zkuste také další produkty značky Naturalis, které naleznete v kategoriích Superpotraviny, Potraviny, nápoje a Kakao. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Kakao.

EAN: 8594182800586
Značka: Naturalis
Velikost balení: 250 g
Cesta podání: Perorálně - polyká se
Forma: Prášek
Pro: Pro dospělé
Vlastnosti: BIO, Pro vegetariány, Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky, GMO-free, Vegan
Certifikáty: BIO, Kosher, Vegan, Non-GMO
Originální název: Kakao Naturalis BIO dóza 250g
Skladem u dodavatele Zítra můžete mít možnosti doručení

Naturalis BIO Kakao 250g

Kakao Naturalis BIO je kombinací pro tělo prospěšných látek s jedinečným neodolatelným chuťovým zážitkem. Neražené kakao v prášku má lehkou svěží vůni a zároveň chutná po nejlepší hořké čokoládě.

  • Vysoký obsah antioxidantů a velmi důležitých minerálů
  • Lahodná vůně i chuť

Nutriční hodnota kakaa

Kakao v prášku má příznivé účinky v nejčistší přírodní podobě. Obsahuje mnoho vitaminu E i řadu cenných minerálů - v první řadě hořčíku. Ve spojitosti s kakaem / čokoládou se též velmi často hovoří o pověstné dobré náladě. Kakao (v jakékoli podobě) má rovněž antioxidační účinky. Voní a chutná jako nejkvalitnější hořká čokoláda.

Pěstování, zpracování a balení výrobku

Naše kakao pochází z nejlepších peruánských plantáží. Zpracování je extrémně jednoduché a vylučuje jakékoliv znehodnocení nutričních hodnot. Zralé boby se otevřou, boby se uvolní, usuší a následně namelou na jemný prášek. Žádné pražení, dochucování nebo chemická konzervace. Dodáváme ve 250g dobře těsnících sáčcích a plechových dózách, které bezpečně chrání vzácné aroma. Balení zajišťuje česká BIO balírna pod přísnou hygienickou kontrolou.

Vlastnosti kakaových bobů

Divoké kakaovníky jsou nízké stromy nebo keře ze spodního patra tropických pralesů jižní a střední Ameriky. Většině druhů se daří při stálé teplotě a vysoké vzdušné vlhkosti. Jejich semena, kakaové boby, jsou extrémně bohatým zdrojem tělu i mysli prospěšných látek. Vedle zřejmých přínosů vitaminu E, antioxidantů a dlouhé řady důležitých minerálů se o globální popularitu kakaa nejvíce zasloužily díky pověstným pocitům radosti a pohody při jejich konzumaci. Nejde o žádnou novinku: kakaové boby milovaly už staré indiánské civilizace, a to do té míry, že z nich učinily i velmi tvrdé platidlo. Za hrst bobů bylo možno pořídit si lásku nebo otroka. Především z nich ale vznikal nápoj znamenité chuti a příznivých zdravotních účinků. Pro Evropany kakao objevili španělští dobyvatelé 16. století. Postupy přípravy kakaa se postupně vzdalovaly předobrazu indiánských receptur. Revoluční událostí v historii kakaa byl objev tuhé čokolády. Za všechny krásné chvíle s kakaem a čokoládou přitom vděčíme semenům jednoho nenápadného tropického stromku.

Doporučená konzumace

Kakao můžete přidat do jogurtu, kaší, cereálií, dezertů, mléka atp. Konzumujte 1 polévkovou lžíci (10–15 g) denně. Dobrou chuť!

Nutriční hodnoty

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1474 kJ / 353 kcal
Tuky 11 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 6,83 g
Sacharidy 19,52 g
- z toho cukry 2,45 g
Bílkoviny 27,8 g
Sůl 0,1 g
  • Toto balení Vám vydrží 1 měsíc
  • Země původu: Peru
  • Forma zpracování: Šetrné drcení

Certifikáty kvality

BIO, Vegan, Kosher, GMO Free

Zkuste také další produkty značky Naturalis, které naleznete v kategoriích Superpotraviny, Potraviny, nápoje a Kakao. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Kakao.

EAN: 8594182800586
Značka: Naturalis
Velikost balení: 250 g
Cesta podání: Perorálně - polyká se
Forma: Prášek
Pro: Pro dospělé
Vlastnosti: BIO, Pro vegetariány, Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky, GMO-free, Vegan
Certifikáty: BIO, Kosher, Vegan, Non-GMO
Originální název: Kakao Naturalis BIO dóza 250g
Skladem u dodavatele Zítra můžete mít možnosti doručení

Doporučujeme Vám tyto podobné produkty

EAN: 8594182800586
Značka: Naturalis
Velikost balení: 250 g
Cesta podání: Perorálně - polyká se
Forma: Prášek
Pro: Pro dospělé
Vlastnosti: BIO, Pro vegetariány, Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky, GMO-free, Vegan
Certifikáty: BIO, Kosher, Vegan, Non-GMO
Originální název: Kakao Naturalis BIO dóza 250g
Skladem u dodavatele Zítra můžete mít možnosti doručení