Vlastnosti
Glykemický index kokosového cukru se ve srovnání s řepným cukrem pohybuje o něco níže - okolo 50. Kokosový cukr se získává přímo z nektarů květů kokosových palem. Povařením sesbíraného nektaru se vytvoří karamelová hmota, která se následně po usušení rozdrtí do drobných hnědých hrudek. Jedná se tedy o zcela přírodní produkt, který se nijak nerafinuje, tudíž obsahuje všechny původní minerální látky a poměrně široké spektrum polyfenolických látek. Bonusem je jeho lahodná karamelová chuť a také příjemná vůně.
Nejedná se o objev 21. století, v Asii se s ním sladí již po staletí. Pro jeho příjemnou a plnou chuť ho můžete použít do kaší, do zdravých koláčů, sušenek či krémových dezertů. Výborný je i do asijských pokrmů.
Výhody
- BIO kokosový cukr je fairtrade
- Vhodný pro vegany
- Sladí jemně
- Obsahuje vitamíny a antioxidanty
Složení
100 % přírodní kokosový cukr.
Vyzkoušejte také další výrobky značky Sense Coco, které jsou v kategoriích Bezlepkové potraviny, Potraviny a Potraviny, nápoje. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Přírodní sladidla.
EAN | 8594188450365 |
Značka | Sense Coco |
Velikost balení | 250 g |
Vlastnosti | Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky Bez přidaného cukru BIO Bez palmového oleje Bez konzervačních látek Vegan Přírodní |
Certifikáty | Fair Trade |
Alergeny | Bez mléka Bez lepku Bez vajec |
Originální název | Sense Coco Kokosový cukr 250 g BIO |
Dodavatel na trh | Sense Coco s.r.o. |
Země původu |