Nativní protein znamená, že je mléko vyráběno jedním nepřetržitým procesem na rozdíl od proteinů, které nativní nejsou. Což vede k zachování cenných živin, peptidů a vitamínů. Původ proteinu nalezneme ve Francii, kde je bílkovina extrahován přímo z čerstvého kravského mléka pomocí membránové technologie. Vše probíhá za velmi nízkých teplot do 10 stupňů Celsia technologie CFM což dává za vznik nejčistšímu a biologicky nejvíce aktivnímu protein.
- 100% čistá bílkovina bez reziduí.
- Nativní MPI se pasterizuje pouze jednou, peptidy bohaté na cystin tak nejsou denaturovány.
- Nativní MPI vzniká jedním nepřetržitým procesem. Velká část proteinů vzniká v běžných mlékárenských zařízeních, které proteiny denaturují. Nativní protein se tomuto zcela vyhýbá.
- Nativní protein má vyšší obsah Leucinu.
- Nativní protein má lepší chuť, jelikož se nejedná o vedlejší produkt.
- Složení aminokyselinového spektra nativního proteinu je v porovnání s běžným mléčným proteinem blíže k aminokyselinovému spektru lidského mléka.
- Lepší konzistence.
DigeZyme je jedinečná směs enzymů (Amyláza, Proteáza, Laktáza, Lipáza, Celuláza), které odpovídají v těle za obrovské množství reakcí. Mimo jiné za trávení, zažívací systém, metabolismus tuků, bílkovin a sacharidů, či napomáhají trávení laktózy.
Nápoj je vhodný pro denní i noční užití nebo jako protein do diety. Jedná se o nativní protein nejvyšší kvality bez syntetických látek, přidaného cukru či bez konzervantů.Nápoj neovlivňuje hladinu krevního cukru a inzulínu.
Dávkování nativního proteinu
Rozmíchejte v shakeru nebo mixéru 1 zarovnanou odměrku (cca 30 g) v 200–250 ml vody nebo mléka. Pro silnější a intenzivnější chuť můžete toto množství snížit. Konzumujte 2–3 dávky denně.
Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu, chladu (5–25°C), mimo dosah přímého slunečního záření, v těsně uzavřeném obalu. Může obsahovat stopy vajec a obilovin obsahujících lepek.
Kdy užívat nativní protein?
Nárůst hladiny aminokyselin v krevním séru je v případě nativního MPI pozvolnější než v případě syrovátkových proteinů a je podobný micelárnímu kaseinu, doba vstřebávání je však delší. Nativní MPI je tedy vhodný protein na noc. Předpokladem pro vhodný noční protein je dlouhá doba vstřebávání a udržení hladiny aminokyselin v krevním séru, což je v případě nativního MPI splněno. Jedná se o protein s garantovanou dobou vstřebávání minimálně 8 hodin. Tento protein tedy nabízí větší benefity než samotný micelární kasein.
Nativní MPI může být úspěšně použitý jako protein na hubnutí. Ať už jako dodatek ke standardnímu jídlu, nebo jako součást ketogenní diety, nativní MPI zasytí nejlépe z dostupných proteinů na trhu.
Pokud plánujete nativní MPI použít jako protein po tréninku, doporučujeme jej zařadit až přibližně 1 – 1,5h po tréninku a předtím použít aminokyseliny, hydrolyzáty nebo nativní syrovátkový protein (případně kombinaci).
Složení:
Mléčná bílkovina 85 % (nativní mléčný izolát), erythritol, steviolglykosidy, karboxymethylcelulóza, přírodní aroma mandle/čokoláda/vanilka, barvivo: karamel (E150a)/kurkumin/kakao, DigeZyme.
Původ: Francie.
EAN | 8592977000135 |
Značka | WeFood |
Velikost balení | 1 kg |
Forma | Prášek na výrobu nápoje |
Pro | Pro dospělé |
Vlastnosti | Bez konzervačních látek |
Proteiny - Zdroj | Živočišné |
Proteiny - Surovina | Směsi |
Syrovátkové proteiny | Izoláty (WPI) |
Proteiny - Speciální vlastnosti | Trávící enzymy |
Příchuť | Čokoláda |
Originální název | Wefood nativní mléčný protein MPI čokoláda 1 kg |
Dodavatel na trh | WeFood Nutrition s.r.o. |
Země původu |