Zapomeňte na oves s cukrem, máme pro vás kaši jako žádnou jinou. Je plná poctivých surovin, které dodají vašemu tělu vše potřebné a zasytí. Aby ne! Recepturu jsme dávali dohromady s nutriční specialistkou Andrejkou Mokrejšovou. A ta má o kvalitní snídani jasnou představu.
A na co se s každou lžičkou můžete těšit? Základ jablečné kaše tvoří bezlepkové vločky, naturální mandle, sušená jablka a trio semínek. Mandle navíc nejsou jen tak ledajaké – dovážíme si je na přímo ze Španělska, jsme totiž přesvědčení, že právě tato odrůda je nejlepší na světě. Jádra jsou krásně velká, světlá a hlavně příjemně sladká. Pomyslnou třešničkou na dortu je zapečení kaše mandlovým máslem a přisypáním jemně mleté skořice. Ta vůně…
S balením si připravíte 5 poctivých porcí.
Alergeny
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Skladování
Skladujte v suchu, chraňte před slunečním zářením. Spotřebujte do 30 dní od otevření.
Použití
Odměřte 50 g směsi a přidejte 100 ml horkého mléka/vody. Aby byla vaše snídaně opravdu dokonale vyvážená, můžete se inspirovat radou Andrejky a doplnit ji jogurtem nebo skyrem a kousky čerstvého ovoce.
Složení
Bezlepkové ovesné vločky, mandle loupané, mandlová pasta, sušená jablka kostky 9 %, lněná semínka, slunečnicová semínka, chia semínka (salvia hispanica), skořice 2 %, med.
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energie1757,3 kJ / 409,2 kcal, Tuky 16,7 g, Nasycené MK 1,7 g, Sacharidy 48,5 g, Z toho cukry 8,8 g, Bílkoviny 13,2 g, Sůl 0,1 g.
Vyzkoušejte také další výrobky značky Šufan, které jsou v kategoriích Potraviny, nápoje, Matka a dítě a Dětské kaše. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Kaše.
EAN | 8594188131240 |
Značka | Šufan |
Velikost balení | 250 g |
Vlastnosti | Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky BIO S příchutí |
Příchuť | Jablko Skořice |
Alergeny | Bez lepku |
Země původu | Česká republika |
Forma potravin | Kaše |
Originální název | Jablečná kaše se skořicí |
Dodavatel na trh | ŠUFAN s.r.o., Holická 1173/49a, Olomouc, 779 00, Česká republika |