Vlašské ořechy u nás patří k nejvíce rozšířeným ořechům. Vlašské ořechy Allnature Obsahují tělu prospěšné látky jako například vitamíny skupiny B, vitamíny A, C a E, dále minerály jako měď, mangan, zinek, hořčík a draslík. Více informací
Pravidelná konzumace vlašských ořechů pomáhá při poruchách nervové soustavy, snižuje krevní tlak a srážlivost krve. Vlašské ořechy jsou kromě jiného pomocníkem, který snižuje riziko infarktu a mozkové mrtvice. Pozitivní vliv má konzumace vlašských ořechů také na činnost mozku a paměť. Vlašské ořechy se mohou jíst přímo nebo přidané do müsli i jogurtů. Častěji se ale využívají při pečené cukroví nebo dezertů.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení:
Jádra vlašských ořechů.
Skladování:
Skladujte v suchu a chladu v těsně uzavřeném obalu.
Výživové údaje na 100 g:
| Energetocká hodnota | 2954 kJ/705 kcal |
| Tuky | 65 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 6 g |
| Sacharidy | 14 g |
| - z toho cukry | 1,1 g |
| Bílkoviny | 15 g |
| Sůl | <0,03 g |

