Attends kalhotky abs.8 M 200735 28 ks

Speciální plenkové kalhotky pro těžkou inkontinenci Attends Slip Active jsou …

Zobrazit více

Speciální plenkové kalhotky pro těžkou inkontinenci Attends Slip Active jsou určeny pro uživatele, kteří chtějí být aktivní po celý den. Mají jedinečný anatomický tvar a upevňovací systém, zaručující optimální mobilitu během každodenní činnosti.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Mají jedinečný anatomický tvar a upevňovací systém, zaručující optimální mobilitu během každodenní činnosti.


Attends Slip Active jsou plenkové kalhotky speciálně určené pro těžkou inkontinenci. Tyto kalhotky se vyznačují 2 - krokovým systémem zapínání a anatomickým tvarem. Díky tomu jsou velmi diskrétní a pohodlně se nosí. Dokonalý patentovaný systém Ouick-Dry a 3 - vrstvé savé jádro vám poskytne výjimečný pocit sucha a pocit tělesné i duševní pohody. Obsahují systém ochrany proti zápachu Odour Protection, který bezpečně uzavře zápach uvnitř pleny. Prodyšná netkaná křidélka usnadňují cirkulaci vzduchu a tím umožňují dýchat pokožce. Kalhotky se fixují kombinaci suchého zipu a lepicích pásků. Absorpční kapacita pomůcky činí 2830g.


Attends Slip Active jsou k dispozici větrech stupních absorpce (8, 9 a 10) a ve dvou velikostech M, L. Pro zajištění vyšší diskrétnosti jsou vyráběny v bílé barvě. Integrovaný indikátor vlhkosti bezpečně informuje o nutnosti výměny pomůcky.


Plenkové kalhotky Attends Slip Active byly testovány v Active Zone Test na absorpci inkontinenčních pomůcek na univerzitě v Kielu. U kalhotek se prokázalo, že poskytují podstatně větší suchost a komfort pro své uživatele ve srovnání s jinými značkovými kalhotkami. Attends Slip Active se proto doporučují pro zajištění zdravé pokožky.

Vyzkoušejte také ostatní produkty značky Attends, které naleznete v kategoriích Inkontinenční kalhotky, Zdravotnické potřeby a Inkontinence. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Inkontinenční kalhotky.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

Upozornění:
Upozornění: Z hygienických důvodů zboží nelze vrátit, a to ani ve lhůtě 14 dnů od zakoupení.
EAN7332152200728
ZnačkaAttends
Pro  Pro dospělé
Velikost  M
Na co je  Na inkontinenci
Velikost balení28 ks
Stupeň inkontinence  Těžká
Originální názevAttends kalhotky abs.8 M 28ks 200735