První české přepuštěné máslo! GHÍ je čistý máselný tuk vyrobený původní řemeslnou technikou. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů. Má vysoký bod zápalnosti, tudíž se …
První české přepuštěné máslo! GHÍ je čistý máselný tuk vyrobený původní řemeslnou technikou. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů. Má vysoký bod zápalnosti, tudíž se nepřepaluje a je ideální ke smažení. Dobře se pojí se širokou škálou koření. Má vynikající vůni a oříškově karamelovou chuť. Lze použít k pečení, smažení, dušení zeleniny, zjemnění pokrmů nebo k přípravě sladkých moučníků. Slouží i ve studené kuchyni.
Kvalitní pokrm vyžaduje kvalitní suroviny. Nezpracované máslo odebíráme z Polabských mlékáren a pochází od travou živených krav (tzv. grass fed). Máslo přepouštíme ručně ale ve velkých objemech, proto dokážeme zachovat originální kvalitu a konkurenceschopnou cenu. Celý proces výroby probíhá pod dohledem veterinární správy a hygieny. Ghí nabízíme v konvenční nebo v bio kvalitě.