Hlavní složkou PROTEINU je ultra-filtrovaný nativní bílkovinný izolát MPI. Představuje nejkvalitnější zdroj bílkovin s nejvyšším obsahem větvených aminokyselin (BCAA) a L-Glutaminu s nejvyšší biologickou hodnotou.
-Podporuje růst svalové hmoty a svalové síly.
-Chrání před úbytkem svalové hmoty.
-Urychluje a pomáhá regeneraci.
-Mírně energizuje.
-Používá se při potřebě zvýšeného příjmu bílkovin.
Svalová hmota je účinně chráněna před odbouráváním především větvenými aminokyselinami BCAA, které efektivně napomáhají regeneraci svalové hmoty a jsou nezbytné pro její nárůst. Lecitin urychluje svalové zotavení, podporuje nárůst svalové hmoty, aktivuje vestavbu bílkovin do svalů a tkání. Nativní forma přispívá k dobré stravitelnosti a přídavek jablečné vlákniny příznivě ovlivňují trávicí trakt. PROTEIN je navíc doplněn o extrakt z Acai a Lucumy, má zvýšený obsah vitaminů A,B,C, vápníku, draslíku, hořčíku, mědi, zinku a mastným omega kyselin které přispívají k účinnosti přiváděných živin. Je také bohatý na antioxidanty právě ve formě Acai, které chrání organismus před negativním vlivem volných radikálů.
Nativní protein znamená, že je mléko vyráběno jedním nepřetržitým procesem na rozdíl od proteinů, které nativní nejsou. Což vede k zachování cenných živin, peptidů a vitamínů. Původ proteinu nalezneme ve Francii, kde je bílkovina extrahován přímo z čerstvého kravského mléka pomocí membránové technologie. Vše probíhá za velmi nízkých teplot do 10 stupňů Celsia technologie CFM což dává za vznik nejčistšímu a biologicky nejvíce aktivnímu protein.
- 100% čistá bílkovina bez reziduí.
- Nativní MPI se pasterizuje pouze jednou, peptidy bohaté na cystin tak nejsou denaturovány.
- Nativní MPI vzniká jedním nepřetržitým procesem. Velká část proteinů vzniká v běžných mlékárenských zařízeních, které proteiny denaturují. Nativní protein se tomuto zcela vyhýbá.
- Nativní protein má vyšší obsah Leucinu.
- Nativní protein má lepší chuť, jelikož se nejedná o vedlejší produkt.
- Složení aminokyselinového spektra nativního proteinu je v porovnání s běžným mléčným proteinem blíže k aminokyselinovému spektru lidského mléka.
- Lepší konzistence.
Dávkování proteinu pro děti a juniory
Rozmíchejte ve WeFood shakeru
Děti 4 až 8 let = 1 lžička
Děti 8 až 11 let = 2 lžičky
Děti 11 až 14 let = 3 lžičky
Děti 14 až 16 let = 4 lžičky
lžička cca 5g
Přidávejte do jídla , nebo rozmíchejte v cca 100 ml vody nebo mléka. Konzumace po tělesném výkonu a před spánkem (2× denně).
Nevíte kolik bílkovin denně konzumovat? Podívejte se na článek dávkování proteinů.
Upozornění: Užívání v těhotenství nebo při kojení konzultujte se svým lékařem. Lékař by měl posoudit vhodnost výrobku z hlediska surovin a složení uvedených ve složení výrobku i pro osoby mladší 18 let.
Složení:
Vanilka Mléčný protein MPI 85% , Teff, jablečná vláknina, Acai, Lucuma, sladidla: Eryhritol a stevioglykosidy, karboxymethylcelulóza, přírodní aroma vanilka, curcumin.
Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Proteiny.
EAN | 8592977000098 |
Cesta podání | Perorálně - polyká se |
Pro | Pro děti |
Originální název | Wefood - Dětský protein vanilka MPI 600 g |
Dodavatel na trh | WeFood Nutrition s.r.o. |
Země původu | Česká Republika |