Attends kalhotky absorbční 9 XS 28ks

Plenkové kalhotky Attends Slip Regular poskytují efektivní a celkovou ochranu …

Zobrazit více

Plenkové kalhotky Attends Slip Regular poskytují efektivní a celkovou ochranu při těžké inkontinenci.

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

Kalhotky jsou anatomicky tvarované a díky tomu umožňují pohodlné nošení. Systém Quick-Dry a 3 vrstvé savé jádro zaručí pocit suché pokožky.

Anatomický tvar Attends Slip Regular a anatomicky tvarované měkké elastické bariéry zaručují dokonalé přizpůsobení se tvarům těla. Jedinečný patentovaný systém Ouick-Dry a 3 - vrstvé savé jádro vám poskytne výjimečný pocit sucha a pocit tělesné i duševní pohody. Attends Slip Regular má systém ochrany proti zápachu Odour Protection, který bezpečně uzavře zápach uvnitř pleny. Plenkové kalhotky Attends Slip Regular mají klasická 4 lepítka pro snadnou, pohodlnou manipulaci a pocit bezpečí. Prodyšná netkaná křidélka usnadňují cirkulaci vzduchu a tím umožňují pokožce dýchat (platí pro velikost M, L). Absorpční kapacita činí 1590g. Fixačními kalhotky Contours se používají výhradně v kombinaci s vložnými pleny Contours . Integrovaný indikátor vlhkosti bezpečně informuje o nutnosti výměny pomůcky.

Pokud není jíž žádná nebo jen velmi malá kontrola nad močovým měchýřem nebo funkcí střev, Attends nabízí řadu produktů pro těžkou inkontinenci.

Attends Slip Regular poskytují efektivní a celkovou ochranu protěžkou inkontinenci. Plenkové kalhotky jsou anatomicky tvarované a díky tomu umožňují pohodlné nošení. Attends Slip Regular jsou k dispozici ve třech stupních absorpce (8, 9 a 10) a ve velikostech XS, S, M, L. Pro zajištění vyšší diskrétností jsou vyráběny v bílé barvě. Integrovaný indikátor vlhkostí bezpečně informuje o nutnosti výměny pomůcky.

Ohodnoťte tento produkt jako první.

EAN7332152201343
ProPouze pro muže, Pouze pro ženy
Originální názevAttends kalhotky abs.9 xS 28ks 201350