Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Lze je konzumovat jako přílohu, ještě lépe je ale přidat je do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků. Jsou výborným zdrojem bílkovin, vitamínů skupiny B a minerální látek, a to především hořčíku, vápníku a draslíku. Fazole mungo pochází z Indie a setkáme se s nimi především v indické a čínské kuchyni. Pokud byste si chtěli připravit ještě zdravější verzi, je vhodné je nechat naklíčit. Fazole mungo mají olivově zelenou barvu a specifickou vůni. Použití: fazole předem namočte na cca 2-3 hodiny. Důkladně propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou a přiveďte k varu. Vařte zhruba 25 minut, dokud nezměknou. Fazole mungo solte až po uvaření, předejdete tak jejich ztvrdnutí. Alergeny: může obsahovat stopy arašídů, sezamu a skořápkových plodů. Složení: BIO fazole mungo. Obsah: 500g Země původu: Čína Více informací